Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve vagyok a párommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve vagyok a párommal és már nem érzek lángoló szerelmet. Ez normális?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
ez normális... azt jelenti sztem h már meguntad.. vagyis h csak magamból indulok ki. én 1év 10 hónapig voltam egy pasival és éreztem h ez már nekem nem olyan jó, mint az elején volt, mást akartam, nem akartam vele lenni, untam és ott hagytam, mertt belegondoltam, h ha már most unom ennyi idő után, akkor milenne mndjuk 2x ennyi idő után..
2011. máj. 16. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze,normális jelenség ez akkor,amikor kihűlnek az érzelmek.
2011. máj. 16. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy 2 év után már nem lángol a szerelem úgy, mint az elején, normális. Akkor van baj, ha helyette már csak megszokást, unalmat érzel ennyi idő után.
2011. máj. 16. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk 2 év nem sok idő, ilyenkor általában még dúl a szerelem. Előző vagyok.
2011. máj. 16. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elottem szoloval!Szerintem is normalis,de persze azert meg mindigg ott a kérdés,h szereted-e vagy esetleg mar nemszereted!En a parommal 5eve vagyok eggyutt,de mar fel ev utan nem ereztem azt a langolo szerelmet,de tudom,h szeretem ahogy a mai napig!Tudom vele letudnam elni az eletem!Igaz nemsoka eskuvo!:)En szoritok neked!Biztos jol fogsz donteni!Csak mindig legy oszinte es bizz magadban!:)
2011. máj. 16. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát a kérdés nem az, hogy vele tudnád-e leélni az életed, hanem az, hogy vajon NÉLKÜLE le tudnád-e élni.???
2011. máj. 16. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 3 és fél éve vagyok együtt a Párommal, aki már a férjem is fél éve, és jobban szeretem, mint valaha. :)
2011. máj. 16. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

23:05 de szerencsés vagy..:(

én másfél éve vagyok a párommal, és már nem érzem azt, mint az elején:/ szakítani kéne, de nem megy

2011. máj. 17. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!