Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te hogyan reagálnál, ha azt...

Te hogyan reagálnál, ha azt mondaná a férjed, hogy téged jobban szeret, mint a gyermeke (i) teket?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 00:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
Már bocsi utolsó,de én nagyon empatikus ember vagyok,sz érzelmi intelligenciám is nagyon magas,de tényleg nyálas ez a nagybetűs írogatás.na meg a felfogásod is.
2013. aug. 18. 08:59
 22/24 anonim ***** válasza:

Van egy pelda sulyed a hajo egy valakit menthetsz meg feleseged es 3 gyereked kozul ki lenne az?

Ez egy kereszteny predikaciobol valo reszlet.

Mit gondoltok mi a valasz ?

2013. aug. 18. 11:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

#21: De akkor mi a gond a nagybetűvel, ha pontosan passzol a mondanivalóhoz? :D Ha nyálas a Te ízlésed szerint, akkor az, ez irreleváns. A fő, hogy nem hibásan alkalmazta a nagybetűt, hanem kiemelésre, érzelem kifejezésre, a pusztán verbális kifejezőeszközöket felvonultató hozzászólása minél kifejezőbbé tételére.

(A "Te" nagybetűzése szokás nálam, embertársam iránti alapvető tisztelet, ha kicsivel írom, akkor nagyon elítélem az adott embert, vagy fáradt és lusta vagyok :P)

2013. aug. 18. 15:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Nyálas a "felfogásom"? Ez már képzavar. Nem vagyok nyálas, de hálás vagyok a végtelenségig azért, akim van... Ennyi. Az, hogy te ehhez mit szólsz, a legkisebb mértékben sem érdekel.
2013. aug. 24. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!