Te hogyan reagálnál, ha azt mondaná a férjed, hogy téged jobban szeret, mint a gyermeke (i) teket?
Közben találtam egy ilyen kérdést: [link]
Hát, nem túl nagy az aránya a felsőnek.
Ismerek ilyen férfiakat, akik nekem kívülállóként ilyennek tűnnek.
Női aggyal ezt baromi nehéz megérteni (mondom ezt én, aki sosem akar gyereket), de hallottam már ilyet többször is.
Nem tudom mitől lehet.
Talán csak bután fogalmaznak, és nem tudják szavakba önteni, hogy másképp szeretik a párjukat, mint a gyereküket? Mert lehet ezzel csupán ennyit akarnak mondani, érzi a lobogó, lángoló szerelmet még, és annyira intenzív ez az érzés, hogy a gyermeke felé érzett szeretetet (ami egyébként ugyanolyan erős lehet, akár meg is halna a gyerekéért) nem éli meg ennyire, amíg baj nincs, vagy meg nem ijed, hogy elvesztheti a gyermekét.
De csak találgatok. Nem biztos, hogy ettől még rossz ember, és ne szeretné szívből a gyerkőcöket. Remélem :)
Valami ingerszegény környezetben élő megint arra élvezkedik, hogy lefele pontoz.
Ha tudná, h ez engem csak felspanol, hogy mindig provokatív válaszokat adjak, biztos lelombozódna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!