Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te hogyan reagálnál, ha azt...

Te hogyan reagálnál, ha azt mondaná a férjed, hogy téged jobban szeret, mint a gyermeke (i) teket?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 00:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
Értelmetlen hülye kérdések ezek ne haragudjatok .. . Szerintem össze sem lehet hasonlitani a kétféle szeretetet ,hiszen alapból MÁSHOGY(!!!!) szereti mindenki a férjét és a gyerekét . Nálunk ez sosem volt és sosem lesz téma ,hogy ki kit szeret jobban ! A gyerekeit sem hasonlitgatja össze az ember !!!
2013. aug. 17. 06:48
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
10 -es válaszoló ,tőlem ment a zöld kéz ,nagyon szépen megfogalmaztad ,úgy igaz ahogy leirtad !!!
2013. aug. 17. 06:50
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
Úgy, hogy megkérdezném tőle mi a baja, mit tett, hogy ennyire jó akar lenni nálam, és ez miatt kamuzik?
2013. aug. 17. 07:32
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

Más a két érzelem és a két kapcsolat is.

Az én véleményem, saját példánkból kiindulva:

egymással könnyű. Egy hullámhosszon vagyunk, jókat beszélgetünk, segítünk a másiknak, ahol tudunk, egymásnál keresünk vigaszt egy nehéz nap után, a másik mindig meghallgat, stb. Igazi lelki társ, plusz ugye ott a szex is...

A gyerekkel minden nap küzdelem. Folyamatos csatározás a kaja fölött, a rendrakásért, viták, fejmosások, kínos helyzetek, stb. Egyszerűen kevesebb örömteli percet élünk át gyereknevelés közben, és nyugodtan meg lehet ezért kövezni.

A gyerekkel el KELL beszélgetni, ha olyat csinált napköziben, amit nem kéne. Ez a dolgunk, ezért vagyunk a szülei. De ettől meg nem élvezzük, hogy hejj de jó, megverte a Pistikét, lelocsolta a Mancikát.

Aztán összebújunk, elpanaszkodjuk a másiknak, hogy ejj, ez gyerek, de nehéz vele, és ő megérti úgy, ahogy senki más. Ez már örömet okoz, felszabadít, megnyugtat.

Szóval ezért mondja, hogy a feleségét jobban szereti. Most így érzi. De hidd el, hogy veszélyhelyzet esetén a gyereket fogja védeni a testével, a saját épsége kockáztatásával is. Ez is tapasztalat. :D

2013. aug. 17. 07:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne problémázz rajta. Biztosan meg akart felelni az elvárásoknak, akkor belekötsz másba. Ha a gyerekeit jobban szereti, akkor nem téged szeret a legjobban! Mindegy, csak negatívumot lehessen kihozni belőle?
2013. aug. 17. 08:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy volt párt akik szerették egymást nagyon egyfolytában együtt voltak aztán 2 évre rá megszületett a fiuk erre fél év múlva karácsony előtt nem sokkal ott hagyta őket mert féltékeny volt a fél éves fiára mert hogy többet foglalkozott vele mint a férjével pedig direkt mondta nekünk hogy figyelt arra hogy ugyan úgy foglalkozik mind a kettőjükkel.
2013. aug. 17. 08:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Az a normális ha a szülők szeretik egymást,mégpedig ugyanolyan mértékben,de ugye máshogy.Mivel az ember normális esetben egész életére választ párt az lenne a normális ha "jobban" szeretné a párját,persze ilyen nincs mert a két szeretet nem ugyanaz.
2013. aug. 17. 14:12
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Én nagyon le lennék lombozódva. Nagyon-nagyon. Ne úgy bizonyítsa, hogy imád, hogy közben a drága gyermekeinket kvázi "degradálja". A Kincseimet, az Életem Értelmeit. Tiszta sor, hogy miatta imádom őket, mert a mély szerelmünkből születtek, és nem szeretem a szeretteimet összehasonlítani.

(Ha még egyszer azt írja valaki, hogy "EZ MIATT"... Ááááááá, BB Évike hozta divatba és azóta minden h...e ezt szajkózza... Van erre egy szép magyar szó: EMAITT. Szívből ajánlom...)

2013. aug. 17. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
53%
18-as: te meg feleslegesen ("nyálból") használod a nagybetűket.
2013. aug. 17. 17:19
 20/24 anonim ***** válasza:
Ó, na ne már... "Ez miatt" nehogy görcsöt kapjál már... :D Nyálból?! Érzelemgazdag ember lehetsz... Más dolog a hangsúly, az érzékeltetés (hiszen nem élő szó, írott szöveg), és megint más, ha valaki nem tud magyarul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 17. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!