Szülők! Megy valakinek a gyermeke nyáron külföldre diákmunkára? Ha igen, akkor hová? Mennyi időre?
Figyelt kérdés
Az én gyermekem megy, és eléggé aggódóm....2013. máj. 23. 10:26
2/5 anonim válasza:
Vagyis inkább mit fog csinálni és hány éves?:)
3/5 anonim válasza:
Bár nem szülő vagyok, de válaszolok. Én tavaly érettségiztem. Sok osztálytársam ment ki bébiszitternek különböző országokba. Én egy az egyben kiköltöztem Angliába.
Szerintem minden normális szülő félti a gyerekét ilyenkor. Én naponta skype-olok a családdal, hogy nyugodtak legyenek, meg mindenki tudja, hogy mi van a másikkal.
Egyébkén nagyban függ attól, hogy melyik országba menne, mit csinálna pontosan, ismer-e valakit kint, mennyire beszéli a nyelvet.
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval Németországba megy 2 hónapra.18 éves fiú, és nagyon féltem.Tényleg semmi rosszat nem tudok rá mondani, felelősség teljes, segítőkész, komoly gondolkodású, és legfőképpen nagyon jó szívű.És attól félek, hogy egy teljesen más egyéniség fog visszajönni.Ne kérdezzétek, hogy miért, én sem tudom, csak ez aggaszt.Meg persze az 1200km távolság, meg úgy anblokk sz egész....
2013. máj. 26. 13:44
5/5 A kérdező kommentje:
Egy nemzetközi céghez megy, kb mindenesnek, leginkább a nyelv miatt, de azért jó pénzt is fog kapni.Legális munka, 3 hónapja aláírt munkaszerződéssel, szállással, kajával, még mosnak is rá.
2013. máj. 26. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!