Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális szerintetek? Mit...

Ez normális szerintetek? Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés
Apám már kb 8-9 éves korom óta iszik (kb mióta kevesebb a pénz-deviza hitel) Nemrégiben törlesztettünk mindent mert eladtuk a másik félkész házunkat. Az apai mamám velünk él 1 telken másik házban. Anyával évente 2-3x elköltözünk 1 kis időre a másik mamámhoz amikor már nem lehet vele bírni, mert minden este részegen jön haza és üvölt mindenért velem és anyával. Mindig feljön hozzám és hajnali 3 ig is képes üvöltetni a zenét a laptopomon ISKOLA IDŐBEN..(Anya éjszakás ilyenkor.)Meg mondogatja, hogy én mekkora hülye vagyok nem vagyok jó semmire béna vagyok stb. pedig kitűnő vagyok versenyeket nyerek stb. Olyanokon balhézik, hogy nem ízlik neki a vacsora mikor Ő KÉRTE hogy ezt főzze anya és kidobja az ablakon... és amikor eljövünk otthonról jön ide könyörög, hogy menjünk vissza olyankor nem iszik addig vissza megyünk 1-2 hétig bírja és kezdődik elölről. Újabban már csak én jöttem el és mondta, hogy őt nem érdekli, hogy eljövök, hogy megharagszok rá meg, hogy utálom nem érdekli csak az, hogy kitűnő legyek ( egyszer kaptam egy 4 est és 2 hétig üvöltött velem) SOHA nem mondta hogy szeret soha nem dicsért meg nem gratulált semmiért sose érdekelte más csak a pia a pénz és a tanulás. Mindig a pénzen megy a vita pedig napi 3 doboz cigit elszív ha nem többet és eliszik egy rakás pénzt naponta. Egyszerűen kibírhatatlan. Utálom.. Most meg elakar költözni még azt mondta, hogy 1 évig még itt lehetek mamámnál, hogy itt járjam ki a 8.at hogy le ne rontsam a jegyemet aztán valami elit iskolába kell mennem.. az apai mamám meg utál és anyát hibáztatja hogy elmegyek mert hogy ő kicsi korom óta apám ellen nevelt és nem fogja fel, hogy egy alkoholista és ezért megyek el. Mert ordít velem mindenért még ő is mondta másnap h miért kiabált apa.. éppen azért mert unokatesóm még nem jött haza 10 órakor a szomszédból (16 éves) és velem kiabált hogy: 'mit képzelsz magadról hogy még nem jött haza?' ... mintha tehetnék róla.. És most elakar költözni de én nem akarok.. 2 éves kapcsolatomnak a barátaimnak mindennek annyi és élhetek vele örökké mert nincs kihez mennem barátnő mamám senki.. meg az az elit iskola.. úristen. Mit csináljak vele? Nagyon utálom.
2013. aug. 14. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális. Maradj nagymamánál, járd ki a sulit. Gimibe keress valami kolis helyet jó messze. Aztán egyetem vagy fősuli és költözz el.
2013. aug. 14. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:

A szüleid miért nem válnak el? Mármint nem mintha lenne ebbe beleszólásom, magamból indulok ki. Én egy ilyen férfi mellett nem tudnék maradni. Még ha szerelmes lennék is belé, akkor se! A gyerekemet helyezném a középpontba,az Ő álláspontját, mér pedig ez nem lenne jó neki. Szóval beszélj erről az édesanyáddal. Mondd el neki, hogy neked ez így nem megfelelő, próbáljanak valamin változtatni. Ha szeretik egymást a szüleid, akkor meg írassátok be édesapádat egy elvonóra. A lényeg, hogy nem maradhattok ezen a ponton. Én a helyedben mindenképp próbálnék beszélni legalább az édesanyámmal, ha az édesapámmal nem is... Ha pedig szavaid süket fülekre találnak, akkor nincs más választás, bele kell törődni. :(

Nagyon hálás vagyok ezért az édesanyámnak, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim és mikor kijönnek az ilyen dolgok szóra (hát igen... elég sok dologról szoktunk beszélgetni) akkor mindig azt mondja nekem, hogy legszívesebben az összes ilyen gyereket örökbe fogadná. :DDD

Szóval költözz hozzánk! xDDDDD

Amúgy viccet félretéve sok szerencsét, remélem, lesz valami fejlődés, mindenképp írd majd le, hogy mi volt, mert most már kíváncsi lettem! :)

2013. aug. 14. 20:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele sőt mindig beszélek vele erről de sajnos nincs hova mennünk. Mamámnál nem férünk el ketten + apám ráakasztott anya nyakára 1 rakás tartozást és anya egyedül nem bírná fizetni. Több mint egy millió forintos tartozást mert anya nevére íratta a kocsit (elvitte a bank) stb. Anya csak 100 körül keres apa pedig 400-500 vagy többet mert vállalkozó de hát elissza elcigizi + a kocsit javítani kell amivel dolgozni járnak és az se olcsó :(
2013. aug. 14. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Keresd fel a városotokban lévő gyermekjólétis családgondozót akinek elmesélhetsz mindent és aki utána felkeresné édesapádat és lehet hogy tudna rá hatni, ha mégsem legalább lenne egy személy aki kontrollt jelenthetne ebben a helyzetben.
2013. aug. 14. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyi a fizuja akkor váláskor simán megitélnek anyádnak havi 60 000 Ft-ot, főleg igy hogy hitelt vart a nyakába.

Elhuztok s a maradék pénzét ugy issza el ahogy akarja.

2013. aug. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!