Ez normális szerintetek? Mit csináljak? 14/L
A szüleid miért nem válnak el? Mármint nem mintha lenne ebbe beleszólásom, magamból indulok ki. Én egy ilyen férfi mellett nem tudnék maradni. Még ha szerelmes lennék is belé, akkor se! A gyerekemet helyezném a középpontba,az Ő álláspontját, mér pedig ez nem lenne jó neki. Szóval beszélj erről az édesanyáddal. Mondd el neki, hogy neked ez így nem megfelelő, próbáljanak valamin változtatni. Ha szeretik egymást a szüleid, akkor meg írassátok be édesapádat egy elvonóra. A lényeg, hogy nem maradhattok ezen a ponton. Én a helyedben mindenképp próbálnék beszélni legalább az édesanyámmal, ha az édesapámmal nem is... Ha pedig szavaid süket fülekre találnak, akkor nincs más választás, bele kell törődni. :(
Nagyon hálás vagyok ezért az édesanyámnak, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim és mikor kijönnek az ilyen dolgok szóra (hát igen... elég sok dologról szoktunk beszélgetni) akkor mindig azt mondja nekem, hogy legszívesebben az összes ilyen gyereket örökbe fogadná. :DDD
Szóval költözz hozzánk! xDDDDD
Amúgy viccet félretéve sok szerencsét, remélem, lesz valami fejlődés, mindenképp írd majd le, hogy mi volt, mert most már kíváncsi lettem! :)
Ha ennyi a fizuja akkor váláskor simán megitélnek anyádnak havi 60 000 Ft-ot, főleg igy hogy hitelt vart a nyakába.
Elhuztok s a maradék pénzét ugy issza el ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!