Normális, hogy az anyám eddig minden fiúmnál, amelyikkel jártam, lehordott minden könnyű vérűnek, amiért ott aludtam 1 éjszakát, mert pl. nem tudtak haza hozni autóval?
Eddig 5 komoly kapcsolatom volt, azaz 5 fiúm. 37L vagyok
Amikor haza jöttem másnap az aktuális barátomtól, hetekig nem beszélt velem, mert én egy könnyű vérű vagyok, mert ki fetrengtem magam a barátommal. Sosem voltam más férfival, csak akivel éppen akkor jártam.
37L???????
Háááát, 37 évesen már nem anyukával kellene élni... És ezzel a probléma meg is lenne oldva, hiszen nem tudná, mikor mész haza....
Hát furcsa, hogy lánynak képzeled magad, mert már régen nem vagy az. És az is furcsa, hogy a kapcsolataidról úgy beszélsz, hogy a "fiúm". Tizenévesek szokták ezt mondani....
De hogy érdemben is válaszoljak: nem, nem normális.
Egyébként miért foglalkozol azzal, amit anyád mond? Engedd el a füled mellett, valószínűleg nagyon korlátolt, vaskalapos, vagy esetleg vallásos...
Ha már kénytelen vagy anyukáddal élni, akkor próbáld meg legalább a gondolataidat függetleníteni tőle, éld a saját életed! Ja, és arra törekedj, hogy elköltözz minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!