Normális, hogy az anyám eddig minden fiúmnál, amelyikkel jártam, lehordott minden könnyű vérűnek, amiért ott aludtam 1 éjszakát, mert pl. nem tudtak haza hozni autóval?
Figyelt kérdés
Eddig 5 komoly kapcsolatom volt, azaz 5 fiúm. 37L vagyok
Amikor haza jöttem másnap az aktuális barátomtól, hetekig nem beszélt velem, mert én egy könnyű vérű vagyok, mert ki fetrengtem magam a barátommal. Sosem voltam más férfival, csak akivel éppen akkor jártam.
2013. aug. 8. 08:53
11/19 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy anyád elég tróger. Te meg ne vedd figyelembe, amit mondd. Az ide írogatókra se hallgass, mert ezek is csak a gyűlölködő gyökérkedéseiket tudják nyomatni, hogy te mekkora selejt vagy meg életképtelen.
13/19 Salx Narval válasza:
Meddig van kimenőd és mennyi a zsebpénzed? :D
14/19 anonim válasza:
Ahham, világos. Ezt hívják Pán Péter szindrómának. Mit mondjak... nem irigyellek.
15/19 anonim válasza:
Megvigasztallak Kérdező, ha 17 lennél, ez már akkor sem lenne normális, anyukád vélhetően betegesen retteg attól, hogy komollyá válik egy kapcsolatod, összeköltöztök, és ő egyedül marad.
18/19 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat. A fogyatékosokét el sem olvastam. Különben könyvelő vagyok.
2013. aug. 16. 08:09
19/19 anonim válasza:
Én majdnem 38 vagyok, rég nem lakom otthon, de mikor 30!évesen otthon voltam(külföldön lakom), anyukám kiksdt, hogy a barátom miért alszik ott.s ha most, mikor otthon vagyok, felhazavinnék valakit (konkrétan kezdődő kapcsolat, de ismerem régről), szintén hallgathatnék. Vannak ilyen emberek, képtelenek elfogsdni, hogy s gyerekük felnőtt, s saját élete van.s esetleg az különbözik az övétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!