Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig Ázsiai vagyok és fél éve költöztünk Magyarországra mert az anyám Magyar. Itt könnyű volt a beilleszkedés de valahogy mindig különcnek érzem magam. Lehet hogy valaha is lehet itt magyar barátom? 17/L
Vannak kimondottan gyönyörű szép félvér csajszik, akik nekem kifejezetten tetszenek, sőt még izgat is, hogy kicsit különlegesnek számít, legalábbis itthon. Persze, hogy lehet.
20F
Nem azért fogsz valakinek kelleni, mert egzotikum vagy, hanem azért, mert sok minden megtetszik neki rajtad! A hajad, a szemed, az arcod, a melleid, a feneked, a lábaid, a csípőd ringása vagy a mosolyod. Hidd el a magyar lányok is pont ilyen dolgok miatt tetszenek nekünk. Az csak hab a tortán, hogy egy kicsit talán másképpen nézel ki, mint az itteniek. Ezt ne szégyelld, inkább hangsúlyozd! Szerintem sok menő srác rád hajt majd, de meg kell tanulnod kiválogatni az egzotikumra hajtókat, a természetedhez vonzódóktól. Én drukkolok neked!
43F
Nem azért akarok kelleni valakinek mert egzotikum vagyok :/
erre csak azt mondom
Nem azért akarok kelleni valakinek mert magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!