Ez normális? Anya megtudta, hogy eljegyezték a nővéremet és azért sír, mert "nem osztozhat apával az örömön" (elváltak)?
Teljesen normális!
Nekem már az is elég lenne a síráshoz, ha csak úgy mellesleg megtudnám, hogy a leányomat eljegyezték.
Ez annak idején családi esemény volt, a szülőktől, leginkább az apától kérték meg a leány kezét. Az ember életében ez egy sorsforduló, és ezt megélni a szülőknek sem mindennapi dolog. Nem csoda, hogy ez fáj anyukádnak, hogy sem ő, sem pedig az menyasszony apja (férje) nem volt jelen az eseményen, sejtem, hogy nem csak azért sírt, mert a apa nem volt jelen.
Sírtam volna én is...
más kategória...
az ember felnevel egy gyereket és azon kapja magát, hogy az egyik nap veszi a sátorfáját és világnak indul, boldogulás céljából. Innentől fogva átrendeződik az élete az embernek, és akkor tudja meg igazán, hogy mit jelent az a szófordulat, amit a mesékben már sokszor hllott, de igazából nem tudta értelmezni: "...és akkor fájdalmában meghasadt a szíve..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!