Normális, hogy huszonéves lányként féltenek a szüleim?
Hajón dolgozom már 3. éve, és amikor véget ér egy szezon, akkor hazajövök (az első szezon után vettem egy kocsit a megkeresett pénzből) és kb 1-2 hetet vagyok itthon, aztán úgy döntök, hogy elmegyek különböző országokba nyaralni, kikapcsolódni, pihenni. Spanyolország, Olaszország stb.
Akárhányszor beülök a kocsiba, anyám tisztára félt, hogy bajom esik. A hajón is lehetne bajom, de attól még se félt annyira.
Igen
a nagyszüleim ha hosszú útra mennek a szüleim a mai napig elvárják, hogy odaszóljanak, vagy dobjanak egy sms-t hogy épségben megérkeztek.
Én sem élek otthon már, mégis tisztára ki voltak akadva, amikor kocsit vettem, hogy még egy ok ami miatt aggódhatnak...
szüleim 50 alattiak
nagyszüleim 70-esek
26/N
Sajnos ez be van kódolva a szülõkbe, mert nagyon sok rosszat lehet hallani!
Addig örüljél, amig van, aki félt!
Egyébként klassz munkád lehet!
igen, normális:) inkább örülj annak, hogy érdekled őket és szeretnek téged:)
kicsit azért néha a tempóból nem árt lassítani, mert így jóhogy mégjobban féltenek a szüleid:)
gondolj néha rájuk is, mennyit aggódnak:)
SZerintem is ez a nagy előny hajón...
Nagyjából alig van szabadidő, amikor lehetőséged lenne elkölteni (maximum ha kiköttök)
nem kell ételre, szállásra, rezsire költeni
ruhára sem túl sokat, hiszen nem megy az ember annyifelé, munkában egyenruha van..
Ráadásul azért a kereset is több, mint ami itthn van, de inkább az előbb felsoroltak miatt marad meg a pénz.
havi fix mellett pedig ott van a jatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!