Mennyire szólhat bele a szülő a huszonéves gyereke életébe?
Bármennyire. Ha nem tetszik neki, akkor elköltözhet...
Akit szivat a szüleje, az el is költözik, ha tud.
Aki nem akarja, hogy elköltözzön a gyereke, az pedig nem szivassa őt!
A legtöbb zsarnok szülő azt hiszi, hogy majd szeretve lesz, azért, mert megengedi, hogy a felnőtt gyereke a házában lakjon... Hát ha nem veszi emberszámba, akkor a gyerek menekül, amit tud...
A gyerek sajnos semmit nem tehet, tűrnie kell. Mi, mai gyerekek elég szerencsétlen (bizonytalan) korszakba születtünk. Nem tudunk csak úgy elköltözni, mint szüleink anno... Isteni terep ez a szivatós szülőknek...
Amennyire a "gyerek" hagyja. Tapasztalat.
Először albérletbe költöztem, most a párommal élek, százkilométerekkel odébb. Mióta nem érdekel, mit mondanak, nem szólnak bele. Amíg hagyod, csinálják.
20 éves vagyok. Tanulok, mellette dolgozom, de annyit nem keresek hogy külön tudjak költözni. Mivel a szüleim nincsenek rászorulva, ezért nem is kérik hogy szálljak be a rezsiköltségbe, mondták, hogy inkább gyűjtsem a pénzt.
Nálunk itthon ez úgy működik, hogy ha el szeretnék menni valahova, akkor csak bejelentem, nem kell engedélyt kérnem. Viszont ha én hívok valakit magamhoz akkor tiszteletből is megkérdezem, hogy nem zavarna ha átjönne XY. Persze mivel velük élek, így ha később megyek haza akkor mindig megkérdezik, hogy merre voltam, de ekkor válaszolok normálisan, mert különösebben nem zavar hogy kérdezik. Barátom jelenleg nincs, de mikor volt, akkor sem szóltak bele.
Én 24éves vagyok.
21éves koromig tanultam,de mellette dolgoztam is. Most egy gyárában vagyok operátor. Nem szeretem de csinálom, hogy ne érezzem azt, hogy eltartanak. Apum külföldön dolgozik. De nem ez a lényeg.
Folyamatosan be kell számolni hol vagyok, kivel vagyok, ha hívnak fel kell vennem a telefont,ha nem tudom akkor számon vagyok kérve, hogy miért nem vettem fel.
Volt már barátom, de eddig egyik sem tetszett itthon. Addig askalodtak, meg elmentek. És most van egy idősebb férfi akivel együtt vagyunk, szeretjük egymást de megtiltották, hogy találkozzunk.
a helyesírási hibákért elnézést kérek, de telefonról irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!