Mennyire szólhat bele a szülő a huszonéves gyereke életébe?
Figyelt kérdés
A gyermek a szülőkkel él, de már dolgozik és saját keresete van.2013. jan. 3. 16:30
21/30 anonim válasza:
Örök vitaforrás együtt laknia szülőkkel.
Lassan 40 leszek, de napi szinten vitázunk mert belepofáznak mindenbe...........
22/30 anonim válasza:
Ne ragaszkodj egy bolondhoz, ne mentsd fel magadban minden egyes eset után, ne állj szóba olyannal, aki nem hajlandó legalább az embert tisztelni benned, ne higgy feltétel nélkül el mindent, csak mert szülő, és mert ösztönösen bízni akarsz benne! Töprengj legalább egy kicsit!
23/30 anonim válasza:
20-on évesen a szóülő,csakis akkor szolhat bele az életedbe,ha ő tart el,az ő kenyerét eszed.Amint lehet,el kell költözni otthonról.A szülő tanácsot adhat,amit vagy megfogadsz vagy nem,de bele én hagynám,hoyg szoljon azéletembe,ha önnfenntartó vagyok.
24/30 anonim válasza:
menj a pasidhoz lakni. ja, hogy csaladja van meg felesege, azt nem irtad
25/30 anonim válasza:
"20-on évesen a szóülő,csakis akkor szolhat
bele az életedbe,ha ő tart el,az ő kenyerét
eszed."
Féligazság.
Soha senkinek nincs joga visszaélni a másik ember kiszolgáltatott helyzetével. Főleg undorító, ha az egész arra jó neki, hogy kínozza, tönkretegye a másikat. Aki ráadásul a saját kölke. Elég beteg.
26/30 sysyqueen válasza:
pedig hidd el "25" hogy vannak olyan szülők is amilyet az utolsó mondatodban felvázoltál...
27/30 anonim válasza:
Nem tudom, az a válasz volt már, hogy "amennyire az a huszonéves gyerek hagyja magát!" ?
Pedig ez a valóság...
28/30 sysyqueen válasza:
a 27. válaszadónak : Figyelj! én nem hagyom magamat... elköltöztem otthonról, férjhez mentem... én magam is anyuka lettem... de a mai napig úton útfélen bele kotyognak a szüleim abba hogy hogyan kellene élnem és hogyan nem.... pedig ha ő azt tudnák hogy mennyire jól működik az életemben minden a beleszólásuk nélkül....
29/30 anonim válasza:
Nézd kedves utolsó, akkor nem eléggé "nem hagyod magad"... tudod, ezt egyéne válogatja, van akit le tudsz állítani úgy is, hogy udvariasan közlöd vele a véleményed, van akivel ennél egyértelműbben kell, és van akit egyszerűen ott kell hagyni, amikor elkezdi mondani a kéretlen zöldségeit...
30/30 sysyqueen válasza:
29"" igazad lehet... bár én már nem egyszer mondtam meg konkrétan a szüleimnek hogy jobb volna ha békén hagynának, és nem egyszer hagytam őket faképnél... ahhoz hogy ők ne szólogassanak bele mindenbe úgy gondolom annyira kéne "nem hagyni magam" hogy fejbe lövöm mindegyiket... akkor aztán garantáltan nem szólal meg többé egyik sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!