Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti mit gondoltok,...

Szülők! Ti mit gondoltok, mikor a 15-16 éves lányotoknak huszonéves barátja van?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból mondom, hogy ennyivel fiatalabb lánnyal kizárólag szex céljából jönnék össze, de csak pár hétre. Ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire akit ismerek. Egyszerűen azért, mert 3-4 év az hatalmas különbség ebben a korban, nem állunk egy szinten szellemileg. Nem elég érett, hogy komoly társ legyen belőle. A tipikus "lányok előbb érnek" szöveg csak testileg igaz. A 15-16 éves kor pont a vagánykodásról szól, legegyszerűbb egy idősebb pasival megtenni, aki baromi kanos, és belemegy, mert úgyis könnyen megkapja amit akar. A másik véglet, meg mikor a pasi szellemileg egy 16 éves szintjén van, ami megintcsak nem normális dolog.

Mit gondoltok erről?

2012. dec. 31. 15:56
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Az a különbség köztünk, hogy én csak szex céljából se jönnék össze 18 év alattival.

F

2012. dec. 31. 16:00
 2/41 anonim ***** válasza:
86%

Nem helyeselném de amíg nem kerül le a bugyi addig csendben maradnék

Off:Nemrég volt itt egy ugyanilyen kérdés csak fordítva hogy mit szólnának ha 24évesen egy 16évessel járna.

2012. dec. 31. 16:01
 3/41 anonim ***** válasza:
45%

Látszik, hogy csak huszonéves vagy és kb abból az 50 lányból ítélsz akiket látsz abban a körben ahol mozogsz:)

Amelyik lányrétegre azt mondják, hogy előbb érnek az szellemileg is úgy van, csak azokat nem szeded föl a diszkóban full részegen ;)

2012. dec. 31. 16:02
 4/41 anonim ***** válasza:
80%

Telejsen egyetértek amit írtál,

és az elsö hozzá szolónak van igaza, hogy ennyi idös lánnyal pont azért amit leírtál még sex kedvéért sem szabad össze jönni, mert még gyerek.

32 éves nö

2012. dec. 31. 16:03
 5/41 anonim ***** válasza:
77%

Én barátnőm egyszer vagy 2 évig járt egy 42 éves pasival... Ő ekkor volt 16-17 éves. Azt gondolom, hogy az a pasi beteg, kezelésre lenne szüksége, a lány anyjának helyében meg kezét is eltörtem volna annak a "férfinek".

Ha ilyen megtörténik az a hiányos nevelés eredménye. Nem érdekel, hogy a lány "érett", ahogyan az sem, hogy a pasi "belül akár egy gyerek". Ez nem normális és a deviancia nem mozdítja előrébb a társadalmat.

22L

2012. dec. 31. 16:06
 6/41 anonim ***** válasza:
45%

16 évesen 24 éves fiúval jöttem össze, azóta is együtt vagyunk... szóval azért ne általánosítsunk hogy csak azért mert nem csak azért. és nem azért velem jött össze mert a korabeliek közül nem kapott volna meg senkit, teljesen véletlen találkoztunk és szerelmesek lettünk.. megesik

anyukám nem örült eleinte de pár hónap után látta hogy mennyire boldog vagyok, és hogy nem a szexre ment az egész.

21L

2012. dec. 31. 16:07
 7/41 anonim ***** válasza:
63%
nekem 16 éves koromban 22 éves barátom volt, másfél évig jártunk és nem feküdtünk le. Nem azért volt velem, és nem is csalt közben. Elég nagy általánosítás amit írsz, azért mert mondjuk 10ből 6 hülye, nem lesz mindenki az...
2012. dec. 31. 16:09
 8/41 anonim ***** válasza:
42%
16 éves voltam mikor összejöttem a barátommal, most vagyok 18 éves,és hat év van köztünk... ennyit erről,nem mindig kell rosszra gondolni
2012. dec. 31. 16:21
 9/41 anonim ***** válasza:
88%

Az élet nem horrortörténet, de nem is lányregény.

Ritka az, hogy nem kihasználásról van szó.

Egyébként szánalmas az a pasi, aki félig gyerekek után szaladgál, felnőtt ember létére.

2012. dec. 31. 16:25
 10/41 anonim ***** válasza:
35%

Azért az nem orbitális probléma, ha mint az utolsó két válaszolónál, egy 16 éves járni kezd egy 21-22 évessel.

Az lenne gáz, ha ennyi idősen mondjuk egy 26-27-28 évessel, vagy még idősebbel kezdenének.

2012. dec. 31. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!