Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti mit gondoltok,...

Szülők! Ti mit gondoltok, mikor a 15-16 éves lányotoknak huszonéves barátja van?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból mondom, hogy ennyivel fiatalabb lánnyal kizárólag szex céljából jönnék össze, de csak pár hétre. Ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire akit ismerek. Egyszerűen azért, mert 3-4 év az hatalmas különbség ebben a korban, nem állunk egy szinten szellemileg. Nem elég érett, hogy komoly társ legyen belőle. A tipikus "lányok előbb érnek" szöveg csak testileg igaz. A 15-16 éves kor pont a vagánykodásról szól, legegyszerűbb egy idősebb pasival megtenni, aki baromi kanos, és belemegy, mert úgyis könnyen megkapja amit akar. A másik véglet, meg mikor a pasi szellemileg egy 16 éves szintjén van, ami megintcsak nem normális dolog.

Mit gondoltok erről?

2012. dec. 31. 15:56
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

#32 "3 hónap után volt először szex (nem ez volt nekem az első egyébként)"

Úristen! 😱 3 hónap után szexeltél vele? Én tuti nem várnék rád annyit. Mondom ezt úgy, hogy 20 éves koromban én is vártam már 3 hónapot a szexre egy szűz lánnyal.Megérte mert 7 évig tartott a kapcsolat. De már nem várnék 1 hónapig sem. Sőt ha lehet az a legjobb ha első randin szex van. Nem vagyok én már tini, hogy várogassak.

márc. 14. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!