Szülők! Ti mit gondoltok, mikor a 15-16 éves lányotoknak huszonéves barátja van?
Tapasztalatból mondom, hogy ennyivel fiatalabb lánnyal kizárólag szex céljából jönnék össze, de csak pár hétre. Ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire akit ismerek. Egyszerűen azért, mert 3-4 év az hatalmas különbség ebben a korban, nem állunk egy szinten szellemileg. Nem elég érett, hogy komoly társ legyen belőle. A tipikus "lányok előbb érnek" szöveg csak testileg igaz. A 15-16 éves kor pont a vagánykodásról szól, legegyszerűbb egy idősebb pasival megtenni, aki baromi kanos, és belemegy, mert úgyis könnyen megkapja amit akar. A másik véglet, meg mikor a pasi szellemileg egy 16 éves szintjén van, ami megintcsak nem normális dolog.
Mit gondoltok erről?
..most mit is mondjak..én 28 évesen egy váláson túl egy 42 évessel vagyok már több mint egy éve és ez egy jó kapcsolat..soha, régebben sem jöttem ki a korosztályommal, az akkori fiúk nekem túl gyerekesek voltak,de a mostani 28 évesek is, akiket ismerek, többségük még éretlen hozzám.:-D
Én megértem a 16 éves lányt, én is így voltam.
ma 18:09!
Magyarul csak vele volt eddig szexuális kapcsolatod? Nem adok 5évet és olyan szinten vágyni fogsz más farkára, hogy nem fogsz magadra ismerni. Most felesleges itt az ellenkezőjét bizonygatnod, majd úgyis meglátod:)
ma 17:22
hát persze, nyugodtan írhatjátok meg bizonygathatjátok, csak irigykedtek, és üzenem itt az egyik hozzászólónak, nem nem ő volt eddig az egyetlen farok ;) ahogy a te gyerekednek se majd 15 évesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!