Ezek kozul melyik 2 nevet adnatok a lanyotoknak?
Doroti, Dorina, Titanilla, Leila, Fanni, Lotti, Kira, Lilla
2 nevet szeretnek adni.. Melyik parositas a legjobb?
Dorina Lilla
A többi nekem nem tetszik! :D
Szia! Szerintem a Titanilla magában is szép, és hosszú is, én nem választanék mellé 2. nevet. A többi név is nagyon szép, de a Doroti helyett inkább a Dorottyára szavaznék.
Fanni Dorottya
Dorina Fanni
Dorina Lilla
Lotti Lilla
Kira Leila
Nekem ezek közül így ezek tetszenek a legjobban.
A Doroti kiesett, az ilyen fonetikusan átírt angol neveket nem választanám. A Titanilla borzasztó, a Kira nekem legjobb esetben is egy állatkerti oroszlánnak lenne alkalmas.
A Leila határeset, a vezetéknévtől is függ. Mondjuk a Kovács Leila az baromi ciki, ha valami extrább, esetleg külföldi eredetű vezetéknv mellé megy, akkor megjárja. Mondjuk a Star Wars-os asszociációk végig fogják kísérni egész életében.
Marad a Dorina, Fanni, Lotti, Lilla. Ezek közül a Lillát adnám, ha egy nevet adnék. (Ami valószínű, mert mi a fenének kettő neki? Csak a baj van vele... Az meg úgyse működik, hogy majd választhat, ha nagyobb lesz, melyik tetszik neki, mert úgyis azt szokja meg, amin szólítják kicsi korától. A 2 évesnek meg úgyse mondja az ember, hogy "Doroti Titanilla, ne köpködd szét a főzeléket!")
Ha mindenképp párosítás, akkor:
Lotti Dorina vagy Dorina Lotti, esetleg Dorina Lilla. De nekem nagyon erőszakoltak ezek is.
Dorina Lilla szerintem is.
Vagy Doroti Leila
Úristen...
Ezek közül egyedül a Dorina, Fanni, Lilla a normális nevek (jó, a Lotti is, de nekem nem tetszik, szerintem mindenkinek a könyv jut róla eszébe. Hogy a többi milyen idióta név azt nem minősíteném.)
Dorina Lilla vagy Dorina Fanni szerintem, bár én csak egyet adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!