Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adnátok a lányotoknak egy...

Mit adnátok a lányotoknak egy ilyen "eseményre"?

Figyelt kérdés

A lányom egyetemista, és felvették élete első igazi munkahelyére, egy olyan céghez, ami a szakmájában az egyik legjobb. Szeretnék neki adni valami ajándékot, vagy elmenni együtt valahova. Adnátok ötletet?

Vagy nem szoktak ilyenkor adni semmit?

2011. szept. 12. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem volt ilyen, eszünkbe sem jutott. De ha te akarsz adni,akkor adj. Vagy menjetek el vacsizni vagy tarts családi bulit.
2011. szept. 12. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Elmennék vele cukiba. Ezt egy nagyon habos sütivel vagy fagyival, vagy forrócsokival si meg lehet ünnepelni.
2011. szept. 12. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
En pl. az iro asztalara vettem dolgokat,mint toll tartot stb. annyi erdekes es szep targyat lehet kapni, pl. nagyon szep irattartot is, ami kulonleges is. Az En lanyom pl. orommel fogadta, s azt valaszolta, hogy ez most talalt!
2011. szept. 12. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Egy mázlista vagy feliratu táblát
2011. szept. 12. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Készítenék neki saját fotókból egy naptárt,amit kitehet az asztalára.
2011. szept. 12. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

En is a csaladi vacsorara szavaznek. Sir-Lancelot.

Nem tudom, hogy szoktak-e adni? Anyum meselte, hogy eletem elso fizujabol elvittem Ot cipot venni es azt mondtam, hogy "Most ne nezd az arakat!" En mar nem nagyon emlekszem ra, de O nagyon szivesen.

2011. szept. 12. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Bontsatok pezsgőt a vasárnapi ebédnél.

(És készülj fel rá, hogy az álom-munkahely nem minden, sokszor elviselhetetlen a nyomás, az emberek egymáson gázolnak át az előbbre jutás érdekében. Kívánom, hogy a lányod megtalálja a számítását, de ha mégsem, ne ítéld el, állj mellé, és keressen egy emberbarátabb helyet.)

2011. szept. 12. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:

nálunk semmi nem volt

egy gratulálokot se kaptam,pedig már diplomaosztó előtt megkaptam az állást egy nagyon jól fizető cégnél...

(igaz diákként előtte évekig dolgoztam)

üveg pezsgő,vacsi (esetleg étteremben)

egy "legjobb..." bögre (... helyére foglalkozás,intersparban lehet kapni)

2011. szept. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!