Mit adnátok a lányotoknak egy ilyen "eseményre"?
A lányom egyetemista, és felvették élete első igazi munkahelyére, egy olyan céghez, ami a szakmájában az egyik legjobb. Szeretnék neki adni valami ajándékot, vagy elmenni együtt valahova. Adnátok ötletet?
Vagy nem szoktak ilyenkor adni semmit?
En is a csaladi vacsorara szavaznek. Sir-Lancelot.
Nem tudom, hogy szoktak-e adni? Anyum meselte, hogy eletem elso fizujabol elvittem Ot cipot venni es azt mondtam, hogy "Most ne nezd az arakat!" En mar nem nagyon emlekszem ra, de O nagyon szivesen.
Bontsatok pezsgőt a vasárnapi ebédnél.
(És készülj fel rá, hogy az álom-munkahely nem minden, sokszor elviselhetetlen a nyomás, az emberek egymáson gázolnak át az előbbre jutás érdekében. Kívánom, hogy a lányod megtalálja a számítását, de ha mégsem, ne ítéld el, állj mellé, és keressen egy emberbarátabb helyet.)
nálunk semmi nem volt
egy gratulálokot se kaptam,pedig már diplomaosztó előtt megkaptam az állást egy nagyon jól fizető cégnél...
(igaz diákként előtte évekig dolgoztam)
üveg pezsgő,vacsi (esetleg étteremben)
egy "legjobb..." bögre (... helyére foglalkozás,intersparban lehet kapni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!