Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti mit gondoltok,...

Szülők! Ti mit gondoltok, mikor a 15-16 éves lányotoknak huszonéves barátja van?

Figyelt kérdés

Tapasztalatból mondom, hogy ennyivel fiatalabb lánnyal kizárólag szex céljából jönnék össze, de csak pár hétre. Ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire akit ismerek. Egyszerűen azért, mert 3-4 év az hatalmas különbség ebben a korban, nem állunk egy szinten szellemileg. Nem elég érett, hogy komoly társ legyen belőle. A tipikus "lányok előbb érnek" szöveg csak testileg igaz. A 15-16 éves kor pont a vagánykodásról szól, legegyszerűbb egy idősebb pasival megtenni, aki baromi kanos, és belemegy, mert úgyis könnyen megkapja amit akar. A másik véglet, meg mikor a pasi szellemileg egy 16 éves szintjén van, ami megintcsak nem normális dolog.

Mit gondoltok erről?

2012. dec. 31. 15:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
48%
Nem engedném:D
2012. dec. 31. 19:12
 32/41 anonim ***** válasza:

18 évesen 25 éves volt a barátom. mindenki döntse el, h ez normális-e avagy sem.

mi nagyon jól megvoltunk, nem terveztünk örök életre, csak ameddig tart a szerelem. 3 hónap után volt először szex (nem ez volt nekem az első egyébként), de mégis jó érzés volt, h nem akart siettetni.

2012. dec. 31. 20:10
 33/41 A kérdező kommentje:

Örülök hogy ennyien válaszoltak. Én nem akartam a kérdésben említett lányokkal vitába keveredni, se leszólni őket. A kérdés a szülők felé irányult volna, csak ezt nem sikerült elérni, de örülök hogy ennyi véleményt kaptam mindenfelől.

Egyébként gondoltam valahogy, hogy most el fogják özönleni a kérdésemet azok akik kivételnek hiszik magukat, vagy netán tényleg azok. Az előbbiek majd megkomolyodnak/pofára esnek, az utóbbiak meg nem érintettek a kérdésben. Más téma, de azt vettem észre, hogy ti meg pont a fiúkat veszitek egy kalap alá. Írta is valaki, hogy örültek a szülei az idősebb barátnak, mivel a korabeliek egytől egyik nyomorék züllött s*ggfejek. Nem egytől egyig. Én 16 évesen sem éltem ilyesmikkel. Nekem a sport mindig fontosabb volt mint a züllés. Na, tessék, itt egy kivétel, 1-1 az állás. Remélem értitek mire céloztam...

Sok boldog újévet kívánok mindenkinek, én indulok a konditerembe a haverokkal, és tolunk egy jó szilveszteri hát-tricepsz napot :)

2012. dec. 31. 20:20
 34/41 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szülő, de 16 éves koromban 22 volt párom, 7 éve együtt vagyunk már lassan. Mi érettek voltunk, ne a szokásos aggyal ellátott korunkbeliek.

23/L

2012. dec. 31. 23:13
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki a szxre hajt, lényegtelen, hogy hány éves! DE! Sokkal nagyobb esélye van, hogy egy 16-17 éves scrác ne csak szexet akarjon, hanem komoly kapcsolatot, mint egy huszonéves. És baromira nem hülyeség, hogy a lányok hamrabb érnek. Gimiben, nekünk lányoknak már komoly kapcsolataink voltak, éretten gopndolkozunk, a fiúk meg? Animékről meg játékokról beszéltek csak...
2013. jan. 1. 11:03
 36/41 anonim ***** válasza:

*Sokkal kisebb esélye van, hogy a 16 éves komoly kapcsolatot akar

Bocsi, még álmos vagyok, fekszem is inkább le:D

2013. jan. 1. 11:12
 37/41 anonim ***** válasza:
43%
csak egy nyomorék jönne össze egy ennyire éretlen bukszával, mikor még 20-on évesen is bőven hülye az összes p1csa. És nem is lesz normális sose.
2013. jan. 1. 12:21
 38/41 anonim ***** válasza:
36%

Nem ertem.Nem ertem miert lettek leszavazva azok akik sajat kis sikertorteneturol irtak.Ennyire beszukult elmejuk van az embereknek, vagy irigyseg ez vagy mi a fene?

Boorzaszto...

2013. jan. 1. 12:44
 39/41 A kérdező kommentje:

ma 11:03

Pont erről beszéltem. Te elmondásod szerint érettebben gondolkodsz, viszont sajnos nem az ilyenek vannak többségben, az ilyenre mondjuk hogy kivétel, ami a szabályt erősíti. A 16 éves lányok többsége nem különb az általad említett fiúknál, csak náluk az animéket a viva tv, a játékokat meg a buliban való pasizás váltja fel. Egyik sem jobb. A lányok előbb érnek... Igen, testileg tényleg előbb, szellemileg viszont nagy általánosságban nem. Persze van kivétel, csak reméltem hogy ezt nem kell húszezerszer elmondanom :S

2013. jan. 1. 16:41
 40/41 anonim ***** válasza:
50%

Rátapintottál a lényegre. Csak testileg érnek előbb a lányok, szellemileg nem... Azért tartja érettnek magát egy 16-17éves lány, mert neki már kapcsolata van? Hogy már 15évesen játékbaba helyett egy fickó farkát simogatta? Nevetséges.

Valamilyen szinten lehet, hogy kicsit érettebbek a korukbeli fiúknál, de egy valóban érett gondolkodású lánytól/nőtől nagyon messze vannak. Mondhatnám, hogy hurrá, legalább könnyű őket ágyba vinni(mert így van). De tisztelek annyira egy tinilányt is, hogy nem használom ki.

A károgókat megelőzvén, igen, van egy kevéske kivétel.

2013. jan. 1. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!