Szülők! Ti mit gondoltok, mikor a 15-16 éves lányotoknak huszonéves barátja van?
Tapasztalatból mondom, hogy ennyivel fiatalabb lánnyal kizárólag szex céljából jönnék össze, de csak pár hétre. Ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire akit ismerek. Egyszerűen azért, mert 3-4 év az hatalmas különbség ebben a korban, nem állunk egy szinten szellemileg. Nem elég érett, hogy komoly társ legyen belőle. A tipikus "lányok előbb érnek" szöveg csak testileg igaz. A 15-16 éves kor pont a vagánykodásról szól, legegyszerűbb egy idősebb pasival megtenni, aki baromi kanos, és belemegy, mert úgyis könnyen megkapja amit akar. A másik véglet, meg mikor a pasi szellemileg egy 16 éves szintjén van, ami megintcsak nem normális dolog.
Mit gondoltok erről?
Én 14 évesen összejöttem egy 22 éves sráccal,azóta ő életem szerelme és ma is együtt vagyunk!
18/L
Sajnálom akik ez miatt elítélnek,nem érdekelnek a vélemények!!!!
12-es voltam!
15 éves voltam, mikor összehozott a sors egy elvált férfival (26 éves volt) 3 év múlva volt az esküvőnk, és 19 évet sikerült együtt töltenünk.
Úgyhogy, ha a lányom is hasonló helyzetbe került volna, nem kapálóztam volna emiatta, mindig is megvolt a magához való esze, nem kellett emiatt féltenem.
Ácsi, nem ítéltem el senkit. Egyik válaszolónak meg üzenem, hogy metál párti vagyok, ritkán járok diszkóba, akkor is csak mert a haverok elrángatnak, akiknek a háromnegyede lány, tehát nem csak 50-et ismerek. Ha keveset ismernék, nem alkotnék véleményt.
Tisztában vagyok vele hogy egy általánosítást írtam, de könyörgök, nem írhatok külön külön mindenkiről. Persze néhány kivétel létezik, úgy 50ből 1, ők tényleg korábban érő tipusok, de akkor sem biztos hogy ez lenne a megoldás... ismerek én korán érő srácot is, mégsem jött össze 16 évesen 25 éves nővel, pedig megtehette voln.
ma 16:31
miért nem normális magyarázd meg?
hagyjuk már ezt a kor baromságot, van köztük 8 év, és?
az bezzeg nem baj ha egy 30 éves egy 38-assal van mi?
pedig ugyanúgy találkozhattak volna 15 és 23 évesen...
kinek mi a normális? mindenki önző egoista módon elítél embereket csak mert azt hiszi hogy az a jó amit ő gondol.
Ez baromság.
Én 16 évesen jöttem össze a párommal ő akkor volt 23, egyszerűen szellemileg 1 szinten voltunk és köszönjük így kilépve a sötét középkorból a csökött agyú "jaj mit mondanak majd rólunk" szülőktől távol 15 éve, egy gyönyörű szép lány szüleiként teljesen jól élünk és csak kárörvendően nevetünk azokon akik 30 évesen is ragaszkodnak az álomvilághoz a szabályaikkal és keservesen sírnak egy ( persze nem létező....) tökéletes társért ;)
ma 16:58
még mindig csak azt bizonyítod, hogy kevés nőt ismersz, mert ha nem így lenne nem írnád, hogy 50-ből 1 a kivétel;)
"Én 16 évesen jöttem össze a párommal ő akkor volt 23, egyszerűen szellemileg 1 szinten voltunk"
Azóta ugye megkomolyodott már a párod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!