Te is a szüleid nyakán lógsz 30+ évesen? Miért nem kezdesz önálló életet?
22 évesen elköltöztem, most ha úgy tetszik a párom "nyakán lógok", de a kiadáasimat (kivéve lakbér, kaja) a szüleim állják.
Azért azt is végig lehet gondolni, hogy a páromnek mennyi többletkiadás az hogy itt lakom. A lakbért akkor is fizetni kéne, a kajában lenne különbség csak. (Fodrász, bkv bérlet, benzin, stb a szüleim költségei).
Cserébe mit kap? Meleg étel minden nap, tiszta ruhák, rendezett lakás, lelki támogatás, szeretet. Szerintem megéri neki, és nekem is mert szeretek vele lenni.
L23
30+/F vagyok azert mert nem talaltam meg a lanyt.
Pesten nehez huseges tarsat talalni, persze kicsit ertelmes lenne nem artana.
18 éves korom óta nem lakom otthon, eltartom magam, talpraesetten élek :)
viszont az én ismeretségi körömben is az van amit az egyik válaszoló írt : hogy 1. a 30+ -os otthonlakók nehezebben találnak párkapcsolatot ( azért nem a legjobb induló lap nálam ha egy 30+os férfi a szüleivel lakik), ha találbnak is nehezebben alkalmazkodnak
esetemben egy testvérpár 30,32 évesek kb egyszerre szakítottak a párjukkal 6 hónap és 3 év után, mert képtelenek voltak elviselni hogy a párjuk nem úgy csinál mindent mint anyu és mindketten hazaköltöztek mert ott kényelmes....szóval szerintem ez furcsi kicsit :D
29: ez érdekes, hogy te nem látod, hogy az otthonlakók hosszútávra tervezik a pénzügyeiket. Talán te nem olvastad végig a hozzászólókat, akik közül majdnem mindegyik lakásra gyűjt, vagy felelősséget vállal a szülőkért?
Én is otthon lakom (27 vagyok). Mit gondolsz, anyukám intézi az ügyeimet?
Ugyan, hagyjuk már!
Az otthonlakók többsége ugyanolyan érett, felelősségvállaló személyiség, mint te magad, aki a saját körülményei között az otthonmaradást látta jobbnak.
Én azért vagyok itthon, mert egyedül vagyok, és nem fogom a saját jövőmet (azt, hogy valaha saját lakásom legyen) eljátszani csak azért, hogy egyedül lakhassak egy albiban valami olyasmi elv nevében, hogy "most már azért illene egyedül lakni".
Igényem van rá, hogy szóljak emberekhez. Egy albiban csak a négy üres fal lenne ott. És nagyon szeretem a családom, hiányoznának. Hát én ezekért vagyok itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!