Neked hazudtak már a szüleid?
Figyelt kérdés
Komolyabb dolgokban, nem ilyen létezik e a Jézuska kategória, meg nem is olyan ami a te érdeked, vagy eltitkoltak valamit,hogy ne idegeskedj hanem pl. ígértek valamit,elhitették veled, közben önhibájuk miatt nem valósult meg semmi sem az ígéretből.
(Nemmel is lehet válaszolni)
2013. júl. 22. 16:14
1/8 anonim válasza:
Én két durvább titkot is tudok apámról, amit soha nem mondana el nekem. Az egyiket anyám tudja és ő mondta el nekem, a másik egy bizonyos részét, részeit anyám sem tudja én magam jöttem rá.
5/8 anonim válasza:
Ez most olyan dolog, hogy lehet igen, lehet nem. Nem lehet tudni! Ha valaki valamit jól titkol akkor azt úgysem tudod meg.
És akik nemmel válaszoltak roppant kíváncsi lennék, hogy mitől vagytok ilyen biztosak benne??
6/8 Antimod válasza:
Komolyabb dolgokban nem, illetve néha úgy, hogy azt gondolták, az én érdekemben az a jobb megoldás (nem biztos, hogy így is volt, de a szándékuk ilyen volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!