Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom követeli a szocpolt,...

A lányom követeli a szocpolt, amit pár éve kaptunk a házra a gyerekek után, mikor megvettük. Hogy magyarázzam el neki, hogy az neki nem jár?

Figyelt kérdés

Egy rokon telebeszélte a fejét ezzel és most azt akarja, hogy fizessük ki neki a szocpolt, amit utána vettünk fel, mert az neki jár. Már idegileg teljesen padlón vagyok, mert nem érti meg, hogy ez nem kézbe kapott összeg volt, hanem levonták a ház árából. Eleve teljesen ellenünk fordult az utóbbi pár évben, itthon van, nem csinál semmit, munkát nem vállal, én már kész vagyok. Ha nem lenne rajta kívül gyerekem, akkor rég kinyirtam volna magam, annyit bánt, de a testvéreivel semmi probléma, csak vele.

Kirakni nem tudom, mert nem megy, csak a szocpollal a kezében. Nem tudom mit tegyek, lassan húsz éves.

2013. aug. 3. 21:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
8%

A lány is buta, de az anyja is. Akinek le kell győznie a félelmét a lányával szemben, minimum enyhén fogyatékos.

A lánynak biztosan van beütése.

2013. aug. 6. 10:48
 32/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező?

Sikerült jobb belátásra bírnod a lányodat? Beszéltél vele?

2013. aug. 11. 19:45
 33/37 A kérdező kommentje:
Sajnos elég nagy veszekedés volt és jobbnak láttuk, ha elköltözik tőlünk. Próbált minket zsarolni és a lelkiismeretünkre hatni, de már nagyon sok volt ez nekünk és nem hagytuk, hogy sikerüljön. Persze nem örülünk, hogy így alakult, mert így megtört a családi egység, de nem bírtuk tovább.
2013. aug. 16. 12:03
 34/37 A kérdező kommentje:
A munkát pedig sosem keresett. Élt mint hal a vízben. És azért félek tőle, mert ütött már meg és én nem vagyok agresszív, nem tudok bántani senkit. Ha ettől fogyatékosnak gondoltok, akkor legyek az a szemetekben.
2013. aug. 16. 12:06
 35/37 anonim ***** válasza:
és mégis hol lakik ha nem dolgozik, nincs pénze?
2013. aug. 16. 12:13
 36/37 A kérdező kommentje:
Rokonnál és majd megy a barátjához.
2013. aug. 16. 15:27
 37/37 anonim ***** válasza:
Bár rossz, hogy szétesik a család, de kevesen elég erősek hogy ezt meg tudják lépni. Remélem egyszer észhez tér a lányotok.
2013. aug. 17. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!