Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengedjem, hogy a párom...

Megengedjem, hogy a párom elvigye a gyereket az anyjáékhoz? Nagyon rossz házban élnek, tiszta kupi minden.

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 15:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda H.P.! Gondolom otthon te hordod a gatyát, a férjed meg nem hogy papucs, inkább már mamuszka. Elkényeztetett nő lehetsz, förtelmes stílussal. Nekem százszor inkább a hozzád hasonlóktól van hányingerem, mint bármilyen szagtól!
2013. júl. 25. 16:27
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy stílusos legyek: kamuSZAGA van a kérdésnek ;) Remélem, hogy így van...
2013. júl. 25. 16:30
 23/31 A kérdező kommentje:
A párom sem fürödne mindennap és nem venne tiszta ruhát ha nem mondanám neki. Amúgy őt a mamája nevelte.
2013. júl. 25. 16:30
 24/31 anonim ***** válasza:
21%

Mennyi álszent ember van itt, te jó Ég!! "egy normális családban"... mi normális manapság? Miért bunkózzátok le a kérdezőt? Honnan tudjátok, hogy miért vélekedik így a párja szüleiről? Miért kellene oda mennie, ha nem bír ott lenni? Miért kötelező szeretnie vagy elviselnie őket, ha nem akarja? Csak azért mert a párja szülei? Na és? A szeretet nem kötelesség!! Akkor sem ha a párunkról van szó vagy az ő családjáról.

Kedves Kérdező, az én véleményem az, hogy ha Te nem akarsz oda menni, hát ne menj. Inkább, mint hogy elmész és megbántod őket azzal, hogy flegmán viselkedsz velük. Ha a párod és a gyereketek igényli, akkor őket engedd el. A gyerek tudja, hogy mi jó neki, bízzál benne, az ösztöneiben, a szeretetében. Ha szereti a nagyszüleit, az az ő dolga, az ő érzései. Neked nem kell szeretned őket. De a gyereknek hagyd, ha ő így akarja. Ha nem, azt is fogadd el. Hagyj neki teret.

Remélem segítettem Neked.:))

2013. júl. 25. 16:57
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne álszentég. Tudod ha az én férjem nem akarnak jönni a beteg szüleimhez segíteni akkor nagyot csalódnék benne, és lehet még a váláson is elgondolkoznék. Azzal, hogy a párom lett az én családom és az ö családja is közös lett.

Ilyen emberek a légundorítóbbak, akik persze majd az örökséget azt követelik mert az jár nekik.

2013. júl. 25. 17:00
 26/31 anonim ***** válasza:
Férjeddel közösen takarítsatok ki náluk. Rá fog menni két nap ha nagy a kosz de megéri. Aztán már csak porszívózni kell, port törölni meg ilyesmi azt meg tudjátok akkor csinálni ha mentek hozzájuk hetente. Nekem a dédim bénult le szinte teljesen, én is ezt teszem minden nap.
2013. júl. 25. 20:32
 27/31 anonim ***** válasza:

Képzeld, a példamutatás a legjobb tanítás. Hiába mondod (ha egyáltalán mondod - kétlem), hogy tiszteld az időseket, add át a helyed a buszon, nem csúfoljuk a másikat, úgy bánj a másikkal ahogy szeretnéd hogy veled bánjanak, stb stb (gondolom ezek neked újak, de én tényleg normális családban nőttem fel), ha közben azt látja hogy "utálom mert büdösek". Mi a megoldás szerinted? Nem tehetnek róla hogy nem tudja egyedül az idős bácsi rendben tartani a lakást, minden segítség nélkül. Nem neked kell odamenni takarítani, hanem a férjednek kellene segítséget szerezni. Az én nagymamám sem tud takarítani, hát fél óra alatt intéztem valakit aki heti 3x felmegy hozzá 2-2-2 órára és takarít, beszélget, főzőcskézik, stb. Hidd el, nem egy megoldhatatlan feladat, fél órát vett el az életemből. Persze könnyebb lett volna lesz...ni.

L22

2013. júl. 25. 20:33
 28/31 anonim ***** válasza:

Kapd össze magad, szedd elő a jóindulatodat, ha szorult beléd, és nagyon sürgősen takarítsatok ki ott. Eszem megáll tőled.

Aztán minden héten elugrani fenntartani a rendet, vagy fizetni egy takarítónőt, aki hetente egyszer elmegy.

2013. júl. 25. 21:53
 29/31 anonim ***** válasza:

viszont igenis bunkóság az alapvető tisztelet hiánya.........

ilyen undoritó, hülye, gusztustalan, tiszteletlen, p.icsát mint te kérdező..pedig esküszöm nem szoktam így káromkodni, pláne nem gyik-en, de te....fuuuuj...komolyan...de nem baj...Isten nem ver bottal....visszakapod te még ezt....

2013. júl. 26. 08:48
 30/31 zabmester ***** válasza:

Jó, oké, nem kötelessége elviselni. Legyen. De ha az após sem tud rendet tartani, akkor gondolom neki is van már valami baja, és ott vannak nulla segítséggel. Mondjuk én azon is elgondolkodnék, hogy a kérdező párja amúgy segít nekik? Mert elsősorban az ő (meg a testvéreié, ha vannak) feladata lenne, utána lehetne a kérdezőt is számonkérni. De tény, hogy én nem tudnék úgy nyugiban lenni, ha tudom, hogy a párom szülei, a gyerekem nagyszülei olyan állapotban vannak, hogy nem tudják magukat ellátni rendesen, és koszban élnek.

Amúgy kérdező, említettem a házi segítségnyújtást, ez elvileg minden településen kötelezően kell, hogy legyen, erre nem reagáltál semmit. Ennek miért nem néztek utána? Valószínűnek tartom, hogy anyósodék ezt simán igénybe tudnák venni, és máris lenne segítségük.

2013. júl. 26. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!