Megengedjem, hogy a párom elvigye a gyereket az anyjáékhoz? Nagyon rossz házban élnek, tiszta kupi minden.
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 15:23
11/31 anonim válasza:
Még szép, hogy engedd meg, nem is értem a bunkó stílusodat és a hozzáállásodat...
12/31 anonim válasza:
az én nagyszüleimnél is büdös van és nem mindig van ott rend, de attól függetlenül még nagyon szeretem őket és nálam mondjuk azért ők fontosabbak, mint az hogy itt finnyáskodjak...
13/31 anonim válasza:
Én asz ilyen kérdéseknél remélem mindig , hogy kamu kérdés.
14/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyon bunkó csak meg van róluk a véleményem.
2013. júl. 25. 16:09
15/31 anonim válasza:
Ha ezt a példát mutatod a gyerekednek, te is koszosan és büdösen fogsz élni öregkorodban! A te példádat fogja követni és nagy ívben sz..ni fog rád.
16/31 anonim válasza:
Ez a stílus...
És ha a Te szüleidről lenne szó?Akkor mit tennél?Akkor is tojnál az egészre,oldják meg maguk??
Ha a férjed ugyon ezt mondaná a szüleidre,mit szólnál??
Gondold át egy kicsit.
17/31 anonim válasza:
Micsoda anya!!! Ez igen! Ahelyett, hogy segítenél a férjed szüleinek, és kitakarítanál, még az unokájuktól is meg akarod fosztani őket? Szegény férjed jól belenyúlt a tutiba. Remélem te is ugyan erre a sorsra jutsz majd, és megtudod milyen érzés az, amikor nagy ívből tesznek rád, holott neked kéne a segítség.... Gusztustalan...
18/31 A kérdező kommentje:
Nem tehet róla de rám jön a hányinger ha náluk vagyok.
2013. júl. 25. 16:20
19/31 anonim válasza:
Akkor vegyél magadon erőt! Egy normális családban ilyenkor összefognak és közös erővel próbálnak segíteni az idős, rászoruló családtagnak. Nem pedig eltiltják még az unokát is tőlük. Ez gusztustalan lépés lenne tőled.
20/31 anonim válasza:
És azt még nem raktad össze, hogy a férjed ott nőtt fel, vagy a férjedtől nincs hányingered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!