Ti elengednétek a 14 éves lányotokat 2 hétre külföldre?
A barátnőjével és annak a szüleivel menne. A barátnőjének a szülei nagyon gazdagok. A Francia Riviérán, Saint-Tropez-ban van egy villájuk. Oda menne velük 2 hétre. Meg lehet menne még a harmadik barátnőjük is.
Ti elengednétek?
A film egy dolog, de van alapja, mégha nem is minden felel meg a valóságnak!
Egyébként, ahol élek elég sűrűn előfordulnak ilyen esetek, hogy elraboljak a lányt, megeroszakoljak, rosszabb esetben meg is ölik, vagy prostitúciórá kényszerítik! Továbbá, pár ezer ft - ért történő gyilkolás sem ritka es meg tudnám sorolni! Ha baj történne, hogy szamolnal el a lelkeddel? Nem a szomszédba mégy at játszani! Hanem külföldre idegenekkel! Könyörgöm egy 14 éves gyerekről beszélünk! Engem anno 18 éves koromig a szüleim nem engedtek el meg a szomszéd városba sem bulizni!
Nem tudom, hogy Te a világ melyik putrijában élsz, de azért mert sz@r környéken laksz még nem kellene általánosítani! Tudod civilizált környékeken nem nevezhető általános dolognak, hogy csak úgy gyilkolásszák az embereket. A Francia Riviéra pedig igencsak civilizált környéknek mondható. Továbbá pár ezer ft-ért meg aztán pláne nem fognak ott leállni gyilkolászni. Ahol 2 millió eurót elkérnek egy üres telekért, ott a kávéért kérnek pár ezer forintot. Kicsit más léptékben gondolkoznak arrafelé. Tehát még egyszer mondom, ne a putriból indulj ki!
Persze benne van a pakliban, hogy valami baj történik, de az mindenhol benne van! Ennyi erővel akkor az utcára se lehessen a gyereket kiengedni!
Te meg ahelyett, hogy adod a paranoiás tanácsaidat inkább nézz meg még pár filmet. Számodra úgy is az jelenti az élettapasztalatot és a valóságot! Nézzél meg mondjuk egy II. világháborús filmet és holnap hívd rá a figyelmünket, hogy milyen veszélyes dolog az!
Amúgy nekem aztán nem kell bemutatni milyen egy paranoid anya mellett felnőni.
Kaptam egy szerelmes levelet és nem engedte kibontani,merthogy engem levélbombával fel akarnak robbantani és lóhalálában vitte le a legközelebbi rendőrkapitányságra.Aztán még fel akarta jelenteni a rendőrt,aki ugye mindenféle "levél ártalmatlanítás" nélkül felbontotta a levelet,mert látta.hogy egy idióta jött hozzá és állítólag a levél tartalmát csak úgy visszadobta neki.Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!