Ti elengednétek a 14 éves lányotokat 2 hétre külföldre?
A barátnőjével és annak a szüleivel menne. A barátnőjének a szülei nagyon gazdagok. A Francia Riviérán, Saint-Tropez-ban van egy villájuk. Oda menne velük 2 hétre. Meg lehet menne még a harmadik barátnőjük is.
Ti elengednétek?
Én ugyan nem vagyok felnőtt,de szerintem (ha az lennék) elengedném :D
Én 12 vagyok most de engem a szüleim elengedtek.Igaz nem 2 hétre hanem csak egyre :)
Annak a feltételében, ha mindennap hivom/hivnak engem.
Így igen,nem bírnám megfosztani ezektől az élményektől,én is voltam régen kint,most egyenlőre nem tehetem.
A 2. válaszoló válaszából nekem egy gusztustalan irigység és önzés jön le.
Ez egy remek lehetőség!
Én elengedném!
Én rosszul vagyok az ilyen rongyrázó sznoboktól! Francia riviéra? Más gyerekek meg éheznek! Inkább jotékonykodni kellene abból a pénzből ami egy ilyen kiruccanás során elpuccoskodnak!
Úgyhogy nem engedném el!
aki látta ezt a filmet, ott is ez volt a dilemma, elengedjék-e a szülők a lányukat, a barátnőjükkel, külföldre, ...pont franciaországba...!!
és mi lett belőle?egy nagyon penge film...
no félre a fikcióval, ez csak film, de én azért elgondolkodnék h két, három kamasz ilyen fiatalon mit akar külföldön...
itt a link, ha a filmet még nem láttad, érdemes megnézni, és utána dönteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!