Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi alapján választottál nevet...

Mi alapján választottál nevet a gyermekednek/gyermekeidnek?

Figyelt kérdés
Rokonról, divatból, filmből vagy mi alapján?
2013. júl. 12. 17:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
De 20:21es, ha ő életed szerelme, akkor mi a p.icsának szülsz gyereket egy másik férfinak?! Ennek így se füle, se farka.
2013. júl. 13. 08:59
 42/44 anonim ***** válasza:
81%

Engem anya egy mesekönyv szereplojerol nevezett el. Szép név, nagyon szeretem. Nekem a hagyományos magyar nevek jönnek be. Valami egyszerut, szépet es különlegeset szeretnek.

Exemrol sosem nevezném el, szerintem megalázó lenne a paromra nézve. Es én sem engednek neki fordított esetben.

2013. júl. 13. 14:50
 43/44 anonim ***** válasza:

A szüleim házassági évfordulója Zsófi napon volt, és dédmamámat is így hívták, szerintem ezért lettem Zsófi :D

Én az alapján adnék, hogy mennyire illik a vezetéknévhez, mennyire tetszik a hangzása, és ne legyen se túl "kislányos", se túl "öreges". Pl. ilyen nevek hogy Manó, stb, nem tetszenek, mert aranyos 5 éves korig, de felnőttként fura...

Konkrétan másik emberről nem nevezném el, bár van hogy tetszik a név, és úgy hívják egy ismerősöm/barátom/családtagom :D

2013. júl. 15. 20:12
 44/44 anonim ***** válasza:
:)
2019. dec. 31. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!