Én a fiamnak a volt szerelmem után fogom adni a nevet, vagyis Krisztián lesz.
2013. júl. 12. 17:40
2/44 anonim válasza:
szempontok (nem fontossági sorrendben):
1 rövid legyen
2 mássalhangzóval kezdődjön
3 mély hangzós legyen
4 külföldön is ki lehessen ejteni normálisan
5 ne legyen a családban ez a név
6 dupla keresztnév kizárva
7 aránylag ritka legyen
így lettek :
Maja Milán Mira :-)
az M nem szándékos volt az első két gyereknél de a 3iknál már igen
2013. júl. 12. 17:42
3/44 anonim válasza:
Vannak akik a szülők\nagyszülők után nevezik, vannak akik kalendárium szerint,hírességek,barát után,vagy egyszerüen csak azért mert szimpatikus nekik egy név.
2013. júl. 12. 17:42
4/44 anonim válasza:
1/3
Apuka örülhet.
2013. júl. 12. 17:45
5/44 anonim válasza:
Az én nevemet a testvérem egyik ovis csoporttársa után kaptam...
Testvérem apukám kedvenc énekesnője után
Én, ha fiú lesz, talááán az első szerelmem után nevezem el (Ádám), ha lány, akkor pedig valami szép és különleges nevet kap.
2013. júl. 12. 17:46
6/44 anonim válasza:
Egyáltalán ne legyen divatos, tucatnév, hanem legyen kifejezetten ritka a friss gyerekek között - anyáink, nagyanyáink korában a fiú és a lánynév is gyakori volt, így egyáltalán nem szokatlan, csak éppen nem rohangál belőle 1000. És nyugodtan mondhatják, hogy öreges, 20 év múlva már nem lesz az.
Illeszkedjen a családnévhez, ne legyen túl hosszú, legyen könnyen kiejthető/leírható és "külföldiül" se legyen nagyon furcsa.
2013. júl. 12. 17:48
7/44 A kérdező kommentje:
Nem esik rosszul a párotoknak, ha az első szerelmetek után nevezitek el?
2013. júl. 12. 17:49
8/44 anonim válasza:
Én is az első szerelmem után neveztem el a fiam. :) (véletlen egybeesés, hogy a páromnak is ugyanez a neve, úgyhogy tulajdonképpen ő utána is el van nevezve a gyerek :D )
2013. júl. 12. 17:49
9/44 anonim válasza:
5. vagyok: Nekem még nincs párom. De nem mondanám el, hogy ki után neveztem el. :D De nem olyan szerelem, csak plátói gyerekszerelem, nincs köztünk semmi. (bár jó lenne, ha lenne)
2013. júl. 12. 17:51
10/44 anonim válasza:
Én tuti dilinyós vagyok, de nagyon rosszul esne, ha a párom az egyik exe után akarná elnevezni a közös gyerekünket. És persze nem is engedném!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!