Mi alapján választottál nevet a gyermekednek/gyermekeidnek?
Figyelt kérdés
Rokonról, divatból, filmből vagy mi alapján?2013. júl. 12. 17:38
11/44 A kérdező kommentje:
:)
Én apám után kaptam a nevet, és ő is az apjáról.
2013. júl. 12. 17:56
12/44 anonim válasza:
Első vagyok. Én nem fogom megmondani a páromnak, hogy az első szerelmem nevét kapja a fiunk. Amikor 10 évvel ezelőtt jártam a szerelmemmel akkor megmondtam neki, hogy ha egyszer fiam lesz úgy fogják hívni ahogyan őt bárki lesz is az apja. Így az első szerelmem tudni fogja, hogy nem felejtettem soha el. Ha lányom lesz akkor az ő kislánya után Jázmin lesz a neve.
13/44 anonim válasza:
Most komolyan, minek szülnek valakinek gyereket, ha a nagy szerelmük után neveznék el. Nem az a nagy szerelmük, akivel gyereket vállalnak? Én egy ritkább, külföldön is használható, de egyszerű nevet adtam neki.
14/44 anonim válasza:
Ez a Krisztián nevezetű fiatalember életem egyetlen szerelme.
15/44 anonim válasza:
14.
Ez nagyon gáz. Van már felesége, gyereke, te pedig azzal fárasztod, hogy a gyereked az ő nevét, vagy a lányának a nevét adod, mert ezzel emlékezel rá?
16/44 anonim válasza:
Ott a 8asnál azért durva,h a mostani párját is úgy hivják és mégsem róla nevezték el a gyereket....mik vannak...
17/44 anonim válasza:
ma 18:01: Akkor ne akarj inkább másnak gyermeket szülni. Egyébként is az apának is lenne némi beleszólása abba, hogy mi legyen a gyereke neve, ezt sem kellene elfelejteni.
Egyébként nekünk ha fiúnk lesz, akkor a második keresztnevét édesapám után fogja kapni, aki sajnos már 11 éve elhunyt. Az első keresztneve pedig, bár nem emiatt lett elsősorban kitalálva, de a férjem dédnagyapjának nevét fogja kapni.
Ha lányunk lesz, az még alakul, abszolút csak tetszésből kiindulva leszűkítettük ötre a kört, de még nincs eldöntve.
18/44 anonim válasza:
Hát, most ezen én is kiakadtam, hogy valaki az első szerelme után adja a fia nevét, és én is nagyon kibuktam volna, ha kislányt vártam volna, és azt akarta volna a párom, hogy az exéről nevezzük el a babát. Amúgy sem tetszik a Denisza név. Á, nagy cirkusz lett volna. Úgyis utálom az első nagy szerelmét, mert bár 10 éve szakítottak, győzött a FB-on fikázni engem. Le is lett tiltva a p..a :))
19/44 anonim válasza:
A férjem rejtvényt fejtett és megtetszett neki a név, így azt kapta a kislányunk.
20/44 anonim válasza:
A szülőszobán úgyis engem kérdeznek és én a Krisztiánt vagy a Jázmint fogom mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!