Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom nem akarja a gyerekünk...

A párom nem akarja a gyerekünket a nevére venni. Elmondása szerint azért nem szeretné mert már van egy fia aki nem az ő vezetéknevét viseli és nem akarja, hogy vita legyen majd a két testvér között ebből kifolyólag. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 16:01
1 2 3 4 5 6
 11/59 tetris ***** válasza:
88%

Hát nem sok jó derül ki erről az apukáról a fentiek alapján - legalábbis számomra. Vajon miért nem vállalja fel a gyerekeit? Általában a normális férfiak büszkén, és boldogan veszik a fiaikat a nevükre.

Téged elvett feleségül? Vagy téged se vett a nevére, hiába van mostmár gyereketek is?

Szeret ez téged egyáltalán?

2013. júl. 5. 16:10
 12/59 A kérdező kommentje:
Amikor a fia született már nem voltak együtt a gyerek anyjával ezért a nő nem engedte, hogy a nevére vegye.
2013. júl. 5. 16:11
 13/59 anonim ***** válasza:
100%

"#6 Aham, jól megindokolta.

Vajon az első gyereket milyen ürüggyel nem vette a nevére?"

há' hogy a másodikat, harmadikat ... n+1.-ket sem fogja!

14/59 anonim ***** válasza:
100%
Csak kifogásokat keres. Indíts apaságit.
 15/59 A kérdező kommentje:
Csak azt akarom, hogy vegye a nevére. Minek inditsak apaságit amikor nincs semmije?
2013. júl. 5. 16:19
 16/59 anonim ***** válasza:
66%
Ha nekem ilyet mondana a férjem, szálanként tépném ki a haját, az tuti. Az első gyereknél az anyuka nem engedte, tehát.......miért büntet most emiatt benneteket? Az nem számít, hogy te mit akarsz? Én azt hiszem adnék neki gondolkodási időt!!! Lenne neki ne mulass!
2013. júl. 5. 16:19
 17/59 anonim ***** válasza:

Egyszerűen fel nem bírom fogni, milyen vita lenne ebből kifolyólag a két testvér között? Egyáltalán miből feltételez ilyet? A már meglévő fia emiatt előre hisztizik, vagy mi?

Mert egyébként ez nekem úgy hangzik, mint egy idióta kifogás.

2013. júl. 5. 16:21
 18/59 anonim ***** válasza:
68%
apaságit a neve miatt indíts. Ez nem úgy van, hogy a "férfi" csak dugdossa a répáját ide-oda, aztán a felelősséget meg lerázza magáról.
2013. júl. 5. 16:21
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

"Minek inditsak apaságit amikor nincs semmije?"

Itt nem kis problémák vannak....

Először is, ha nem ismeri el, soha nem fog egy fillért is fizetni utána, az állam sem előlegez meg egy fillért sem neked.

Letagadhatja bármikor a gyereket, Te meg majd magyarázkodhatsz Neki, ha nagyobb lesz.....

2013. júl. 5. 16:24
 20/59 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem, hogy fizessen én csak azt akarom, hogy ne mondják a gyerekemre, hogy "zabigyerek".
2013. júl. 5. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!