Milyen családok ezek? Szülők az ilyen emberek?
Szülők, de csak a szó legszorosabb értelmében.Szülő, mert megszülte, de ennyi.
Meg nevelgette, ameddig muszáj, és kész.Annyi kérdést, bánatot olvasok ezen az oldalon kamasz, kiskamasz gyerekektől, hogy nem törődnek velük, le sem sz@rják őket, ha egy hétig haza sem mennének, azt sem vennék észre.
Én is anya vagyok, nagyon korán is szültem 16 éves voltam, de nekem attól a pillanattól, hogy anya lettem, a gyermekemnél nincsen fontosabb a világon. Már 19 éves, fiú, de nagyon jó a kapcsolatunk, az apjával is nagyon szeretik egymást. Szeretem a barátnőjét, soha nem húztam vissza semmiben, mindig csak toltuk előre, mindenben mellette álltunk, és állunk. Rengeteg rossz családi kapcsolatot látok, lelki beteg gyerekeket, széthullott életeket, öngyilkos gondolatokkal foglalkozó kamaszokat.Oké, nem lehet mindig minden fenékig tejfel, de ha el is vállnak a szülők, akkor is a gyerek fejlődése, lelki nyugalmának megőrzése lenne a cél, nem az elhanyagolás, magára hagyás, nemtörődömség.
A szülői szerep, szerintem nem csak arról szól, hogy világra hoztam, aztán egy kicsit pátyolgattam, majd lesz vele valami.
Nincsen az ilyen szülőknek lelkiismeret furdalásuk?
Szóval van pro, és kontra. Van az a szülő, aki a lelkét kiteszi, akkor sem jó, és van az, aki le sem tojja a gyerekét, akkor is megfelel.
Ja, és a harmadik, aki nem törődik a gyerekével, de mégis szülő a neve....
Látod, az ilyenekre gondoltam a kérdésemben.
"nagyon féltem tőlük"
Hogy az istenbe lehet félni a saját szülőmtől? Sajnállak, de azt veszem ki a soraidból, hogy túlléptél rajtuk....Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!