Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak olyan családok,...

Miért vannak olyan családok, ahol kifelé nagy az összhang, de valójában erről szó sincs, az emberek szenvednek benne?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó színészek. ennek semmi értelme. Nekem is vannak ilyen ismerőseim.
2010. febr. 9. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézd, én is voltam "fasírtban" a párommal. Kifelé meg azt mutattuk, minden rendben. Egyrészt a magánéleti problémám nem tartozik senkire, másrészt, látod, már több, mint 5 éve semmi gond nincs a kapcsolatunkkal és, ha az akkori problémát kitártam volna a világnak, most azt hinnék, hogy milyen boldogtalan vagyok ebben a házasságban... Pedig dehogy, sőt! :)

14 éve vagyunk együtt

2010. febr. 9. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert nem család, hanem díszalakulat...
2010. febr. 9. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is láttam már ilyen családot.minden szépnek és tökéletesnek tünt,de egyszer csak robbant a bomba,valamelyik nem bírta és világgá kürtölte hogy milyen gondok is vannak...!

Nekünk nem egyszerű a család,igen bonyolultnak mondanám de akinek kell az tud is róla...!

2010. febr. 9. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem tartozik minden, mindenkire. Bár hosszú távon az ilyen közösség már nem család.
2010. febr. 9. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is vannak problémák, de ez nem azt jelenti, hogy bárkinek is közene lenne hozzá. Az emberek nyílván nem büszkék rá, hogy széthúz a család annyir irányba, amennyien vannak és szerintem nem tudatosan mutatják magukat példás családnak, hanem inkább "ösztönösen" tudat alatt el akarják hitetni másokkal, hogy minden rendben, mint ahogy magukkal is. Az is lehet, hogy nincsenek is tisztában vele, hogy mekkora gondok vannak. Nem tudom.
2010. febr. 9. 13:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem azt gondoltam, h kürtöljék szét mindenkinek, de megoldani se próbálják a problémákat, inkább magukat is szinte meggyőzik, h ők tökéletes család.
2010. febr. 9. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 6 évig éltem egy ilyen házasságban, azóta már elváltam. Rájöttem, hogy az ember ilyenkor leginkább SAJÁT MAGÁT csapja be és vár a nagy semmire, ahelyett, hogy próbálná megoldani.

Azóta már úgy érezem, benőtt a fejem lágya, merem azt mondani, hogy ezek az emberek ÉRETLENEK a házasságra, mert egy felelősségteljes és elkötelezett ember meg tudja beszélni és meg akarja oldani a problémáját, nem a homokba dugja a fejét.

A volt párom azóta egy ugyanilyen másik kapcsolatban él. Kifelé minden ok. Én már erre nem lennék képes, csakis tiszta, őszinte és problémamegoldó kapcsolatban élnék. De hiába 6 év, mégse érzem elvesztegetett időnek, ennek is megvolt a tanulásga. Legközelebb figyelni fogok erre, hogy még egyszer ne kövesesem el.

2010. febr. 9. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!