Miért vannak olyan családok, ahol kifelé nagy az összhang, de valójában erről szó sincs, az emberek szenvednek benne?
Nézd, én is voltam "fasírtban" a párommal. Kifelé meg azt mutattuk, minden rendben. Egyrészt a magánéleti problémám nem tartozik senkire, másrészt, látod, már több, mint 5 éve semmi gond nincs a kapcsolatunkkal és, ha az akkori problémát kitártam volna a világnak, most azt hinnék, hogy milyen boldogtalan vagyok ebben a házasságban... Pedig dehogy, sőt! :)
14 éve vagyunk együtt
Én is láttam már ilyen családot.minden szépnek és tökéletesnek tünt,de egyszer csak robbant a bomba,valamelyik nem bírta és világgá kürtölte hogy milyen gondok is vannak...!
Nekünk nem egyszerű a család,igen bonyolultnak mondanám de akinek kell az tud is róla...!
Én 6 évig éltem egy ilyen házasságban, azóta már elváltam. Rájöttem, hogy az ember ilyenkor leginkább SAJÁT MAGÁT csapja be és vár a nagy semmire, ahelyett, hogy próbálná megoldani.
Azóta már úgy érezem, benőtt a fejem lágya, merem azt mondani, hogy ezek az emberek ÉRETLENEK a házasságra, mert egy felelősségteljes és elkötelezett ember meg tudja beszélni és meg akarja oldani a problémáját, nem a homokba dugja a fejét.
A volt párom azóta egy ugyanilyen másik kapcsolatban él. Kifelé minden ok. Én már erre nem lennék képes, csakis tiszta, őszinte és problémamegoldó kapcsolatban élnék. De hiába 6 év, mégse érzem elvesztegetett időnek, ennek is megvolt a tanulásga. Legközelebb figyelni fogok erre, hogy még egyszer ne kövesesem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!