Anyukák akik szülés utáni depresszióban szenvednek-szenvedtek? Hogyan lettetek túl rajta? Ki segített és hogyan? Ha pszichiáter akkor milyen módon? Gyógyszerrel?
Én jelenleg magán pszicháterhez járok szorongásos betegséggel.
Gyógyszert kaptam rá,amitől lényegesen sokkal jobban vagyok.
Mi a panaszod?
Én még mindig nem vagyok túl rajta sajnos, pedig a lányom már 11 hónapos... és nem vagyok magamra egyáltalán büszke emiatt... :(
Tavaly október 05. óta állok orvosi kezelés alatt, főorvosnőhöz járok, ő sokat segít, persze kellettek gyógyszerek is az első perctől fogva, mivel mikor először mentem hozzá, már akkor 3 hete, hogy nem aludtam. A kórházba akart utalni, hogy ott majd altatnak, mert teljesen ki voltam merülve, nem ettem, alig ittam, alig lézengtem... De nem mentem kórházba, inkább választottam a gyógyszereket, csakhogy otthon maradhassak. Így aztán a tejemet el kellett apasztani, pedig rengeteg volt :( Ezt sem tudtam még a mai napig feldolgozni...
Szóval én még mindig benne vagyok és gyógyszerrel kezelnek mai napig. A szülés utáni depi eltarthat 1 évig, de előfordul, hogy tovább is.
Szia!
Első vagyok!
Én is nagyon rosszul éreztem magam s mindenen csak sírtam.Azt hittem megörülök s kórházba kerülök,de a gyógyszert már 1 hét után éreztem,hogy hatot.Kaptam mellé nyugtatót,de csak fél szemet vettem be,mivel elég jól kihúztam vele a napot.Így 6 nap után elhagytam.Talán a bezártság okozza s,hogy fáradt vagy!De,ha felkeresel egy pszichátert az tényleg helyre hoz.Van még tejed?Mert,ha van,akkor nem szabad ilyen gyógyszereket szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!