Melyek a legrosszabb helyzetben lévő falvak, városok, amelyek az árvíztől szenvednek?
Szeretnék segíteni!
Én egy Pest megyei városban élek, és minket nem érintett az árvíz. Szívesen szerveznék egy olyan rendezvényt, amelyen híres/kevésbé híres zenészek/táncegyüttesek/énekesek lépnének fel, vagy tehetségesebb fiatalok mutatnák be a tehetségüket. Ezzel szeretnék tetemesebb összeget gyűjteni, és egy falut támogatni.
A kérdéseim: mire van leginkább szükség? Víz, élelem, vagy inkább építőanyagok, ruházat, bútorok?
Komolyan gondolom a dolgot, úgyhogy komolyan is segítsetek! (Ja, és nem szeretnék ilyen hozzászólásokat olvasni, hogy "mennyé rakni a homokzsákot", mert egy 45 kilós, vizsgaidőszak kellős közepén álló egyetemista lány vagyok). Mindenkinek köszönöm az érdemi hozzászólását!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, Borsodról én is hallottam, de azt sose mondják, hogy melyek a legrosszabb helyzetben lévő falvak...
Nagyon jó ötleted van!
Én a helyedben úgy csinálnám,hogy ami összegyűlik azt felajánlani a Borsod-megyei faluknak,városoknak.Akik ott élnek jobban el tudják dönteni,hogy mely falvak,városok vannak a legrosszabb helyzetben!
Nagyon jol esett a válsz.De hidd el nekem,,hogy rengeteg adomány gyült össze,föleg ruha és kézen fogható dolog.. Én is is KAPTAM CSOMAGOT.Pedig nemis kértem. Szárartészta , meg egy kg cukror volt benne, aminek haznát tudtuk venni.ÉN SZÉPEN KÉRLEK,HOGY NE SEGITCS. Végülis az nem kerül sose hozzánk. A szocpolházak, a cigánysor ,a homokzsákok elszállitása miután veszélyes hulladéknak számit,napi több millio ft-ba kerül.A rendbehozatalrol még nem is beszéltünk.Akiknek nagy a szükség az ugyse kapja meg Mert van számitógépe internet televizió és most pont neked ir:IGAZ, HOGY DOLGOZIK,MINT A HÜLYE HAVI 80 EZER FT-ÉFT.
A fehérek nem mernek kérni ,büszke nép a magyar. A cigányok meg arra b nak rá ,hogy pénzt nemn kapnak a kis kezükbe.Azért ha,ugy érzed.hogy segiteni tudsz azt csak az őnkormányzat fele tegyed.,Vagy egyháznak.legyen az az katoligus református vagy zsidó A"cigány ugy is megkapja pofájuk mint a bécsi kapu különben kösz ,hogy gondoltál ránk szörnyü volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!