Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig szenvednek a babák a...

Meddig szenvednek a babák a fogukkal?

Figyelt kérdés

Kislányomnak egyszerre kettő foga nől.Semmi jele nem volt csak egy kicsit nyűgösebb volt a kelleténél.Aztán 4-5 nappal ezelőtt megláttam alul a két fehér csíkot.Szépen átaludta az éjjelt is semmi sirás nem volt hogy jön a foga.3napja már szépen látszik a teteje áttört neki.Mióta kibújt a két fogacska azóta nagyon nyűgös,hőenelkedése van estére és éberebben alszik.Meddig tart ez nála?Meddig normáis a hőemelkedés a fogacskák miatt?

Előre is köszönöm a választ!

8hónapos kislány anyukája

2011. szept. 22. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogas kérdés... A lányom kb 6 hónapos volt, hát a fogzás őt is megviselte. Ő is lázas volt, kb 2 hétig tartott a nyűgösség, amíg a fog áttört és kicsi csík lett belőle. A kisfiamnak 4 hónaposan jött ki az első, tegnap, azaz 4és fél hónaposan a 2. foga. Neki semmi ilyen tünete nem volt. Nyálazott, oké, de nem volt lázas, semmi, véletlenül vettem észre 2 hete az első fogat, tegnap meg a 2.-at. És minden gyerek más, de szerintem kb. 2 hét ( a lányomból kiindulva...)
2011. szept. 22. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha áttört, akkor már nem kéne, hogy panaszt okozzon - lehet, hogy jön a következő!

Mennyi idős?

2011. szept. 22. 10:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

Következő????Hát....nemhiszem.Igen már áttört mind a kettő.

2011. szept. 22. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

És a csúcsa van kint, vagy már nagyobb része?

Nem lehet, hogy duzzadt neki máshol?

2011. szept. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!