Csak az én gyerekeim szenvednek ma? Egyik hisztisebb mint a másik, front miatt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 19:14
1/9 anonim válasza:
Az egy évesem is meg van bolondulva. Kétszer aludt fél órát, de mind a kétszer ordítva ébredt. Utána meg tiszta dilinkó volt. Remélem éjjel azért alszik.
2/9 anonim válasza:
Az en 3 honapos lanyom is nagyon nyugtalan.Az este kezdte, hogy nem evett, hanem bealudt, ha pedig letettem felebredt es sirt, ezt 3 oran keresztul csinalta, aztan felkelt ejjel (egyebkent nemszokott), reggel is sirassal ebredt, maskor soha nem csinalta ezt.
3/9 A kérdező kommentje:
nyilván akkor azért mert jön a nagy hideg. itt is a nagyobb mindenért sír hisztizik, holott már igen kiszokott ebből , a kicsi meg ajjajj....üvölt!
2010. dec. 16. 19:48
4/9 anonim válasza:
Rettenetesek voltak ma,olyannyira,hogy én délután már kiborultam.Apa elvitte őket délután már a sötétben sétálni,nem érdekelt mekkora hideg van,egyszerűen nem bírtak már a lakásban megmaradni.Jól beöltöztettem őket,némileg kiszellőzött a fejük(nekem is).Most meg csak nézek ki a fejemből.Ikrek,különösen érzékenyek az időjárásra.
5/9 anonim válasza:
Az enyém csak pörgött, mint a búgócsiga.
Tényleg, meg nem állt egész nap, egyszerre két labdát kergetett. Ma 1 éves!
6/9 anonim válasza:
az én fiam ma nyugis volt, de készülök a holnapra...
Havazás elött nagyon zizzencs mindig, és holnap estétől erős havazást ígérnek.
7/9 anonim válasza:
Kedves 20.52-es! Boldog születésnapot a kicsidnek!
Egyszerre ünnepelünk. Az én kislányom ma 2 éves!
8/9 anonim válasza:
A köztetek író vagyok. Boldog szülinapot a gyerekeknek!:))
9/9 anonim válasza:
22 hósom is ma dili volt. Fél 10 óta alszik hála istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!