Miért itt keresnek az emberek teljesen intim dolgokra választ?
Mert vannak itt olyanok akik hasonlóval lábadoztak és tudnak kézzel foghatóval szolgálni, ha egy bonyolult dologba belekezdek technikailag és valaki félrevezet, abba bele is halhatok vagy éppen jót mondott és segített
Ez ilyen, tudni kell dönteni hogy reális az amit mondott-e vagy pedig hanyagolod
Ezt én sem értem, főleg, hogy sokszor érezhetően 10-14 éves gyerekek válaszolnak...
A kedvencem, amikor valaki egy szexualitással kapcsolatos kérdést tett fel, és egy igen büszke válasz született:
"Ez az egész nagyon csúnya dolog! 11/L" :DD
Mint látható, nincs.
Az ilyen kérdésekből (helyesírás, stílus hiánya, a kérdező sokszor még a magyar nyelvet se ismeri rendesen) viszont látszik, hogy a "Maunika-són" szocializálódott emberek kérdeznek, akiknek... hogy írjam finoman... a gondolkodás kemény munkának számít.
Én tettem már fel kérdést, magánjellegű problémám miatt.
Azért itt kérdeztem, mert jelenleg nincs olyan barátnőm, akiben teljesen megbíznék, és el merném neki mondani. 20 válaszból 5 hasznos volt, és ha nem is oldották meg helyettem a problémát, nekem segítettek.
Amikor voltak olyan barátaim, akikről tudtam, hogy soha senkinek nem mondanának vissza semmit, akkor meg se fordult a fejemben, hogy itt kérdezzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!