Hogy látod, milyen ma Magyarországon az emberek, családok anyagi helyzete 5 évvel ezelőtthöz képest?
Nyugat- Magyarországról tudok írni, kőszegi vagyok.
Ahogy a nemrégiben megjelent országos stressztérkép is mutatta, itt az emberek nyugodtak, kiegyensúlyozottak, jól élünk. Minden családban van legalább két autó, rengeteg gyönyörű ház van, azonban itt is élnek néhányan lakótelepen, de inkább fiatalok, idősek, "gyüttmentek".
A város kétharmada Ausztriában dolgozik, a maradék nagy része (persze nem a gyári munkás) pedig szintén (közel) osztrák szinten keres, ezáltal talán jobban is élünk, mint sógoraink, hiszen a hasonló fizetést itthon költhetjük el, sokkal kedvezőbb árak mellett.
17 éves fiamnak múlt hónapban vásároltunk autót, az egyetemi tanulmányaira már félre van téve a pénz, és van még két kisebb is!
ui.: átlagos kőszegiek vagyunk, nem gazdagok
Ha csak azt nézem, hogy akartam venni 2 fajta magazint, amit régen szerettem, és kiderült, hogy becsődölt akkor rosszabb.
Az összes 35-43 év közötti ismrősömnek hitele van a lakásán, a nők szültek 2-3 gyereket és szenvednek a hiteltől pihenés hiányától.
Szerintem az emberek bunkók, rosszkedvűek nyersek, nem tudnak viselkedni, nem érdekli őket a kultúra akit érdekel az csak mutatja a barátai felé.
Nekem csak azért lett egy kicsit jobb, mert örököltem, nem a gazdaságpolitika érdeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!