Magyarországon élők! Az anyagi helyzetetek milyen ma 5 évvel ezelőtthöz képest?
Egy Magyarországon élő, aki figyel:
Sokkal rosszabb, elkurvulás van és meg akarnak minden olyannal erőszakolni minket és mindent ránk akarnak hárítani. Ellustultunk disznó szintjére és sajnos az igazság, hogy a társadalom 70%-a pancsol állat szintjén, ami valójában nem állati szint, mivel ÁLLAT ILYET NEM CSINÁL...
Én azt veszem észre, hogy beskatulyáznak és irányítani akarnak, bár kevesen veszik észre, mert ugye mint írtam keretek közé vagyunk szorítva és legtöbbünk sajnos érdektelen, önnálló gondolkodásra már képtelen, baszott nagy a kiszolgáltatottság, ami már a családokat is teszi tönkre, mert ugye azt gyilkoljuk aki a legközelebb áll hozzánk, alacsony színvonalúan élünk minőségileg.
Ne haragudj, nem az volt ezzel a célom, hogy elkeserítselek, hanem hogy az IGAZAT megtudd.
Régóta keresem a megoldást, de már klikkek sincsenek nagyon, mert a közösségek is mennek szét.
5 évvel ezelőtt éppen TGYÁS-t (terhességi gyermekágyi segélyt) kaptam, ami a korábbi fizetésem 70 %-a volt, pontosan nettó 130 ezer forint.
A Tgyás, GYED után két évig semmilyen munkát nem kaptam. Egy éve tudok újra dolgozni, most kapok tanárként nettó 90 ezer forintot. A 6 évvel ezelőtti fizetésemnek a felét...de már örülök, hogy egyáltalán van munkám.
Kisgyerekes anyaként ez a csúcs.
rosszabb.
azóta egyetemista vagyok, másik városban, ami azért viszi a pénzt (szállás, nem a közösből kajálok stb.), viszont közben egyik szülőm munkanélküli lett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!