A Ziva név anyakönyveztethető Magyarországon?
Figyelt kérdés
Így szólítottak egy kislányt a hivatalban, de nem tudtam eldönteni hogy ez-e a teljes neve vagy becézése valamelyik névnek.
Ha csak becézés, akkor melyik névből való? Külföldön tudom hogy van Ziva keresztnév, de itthon még nem hallottam. Magyarul beszélt a kislány meg a családja, szóval nem külföldiek voltak.
2013. febr. 19. 14:54
1/14 anonim válasza:
Gőzöm sincs, de simán lehetett a pár egyik tagja külföldi, mondjuk bármelyik szomszéd országból ;)
2/14 anonim válasza:
Lehet félre értetted, és Zita volt az.
3/14 anonim válasza:
Igen, lehet Magyarországon anyakönyveztetni.
4/14 anonim válasza:
de tessék, adható és a google jó haver ;)
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor jól hallottam :) Szép név :)
2013. febr. 19. 15:01
6/14 anonim válasza:
Igen, Magyarországon anyakönyvezhető női név a Ziva; ugyanis szerepel az MTA Nyelvtudományi Intézete által
anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónevek jegyzékében a női nevek listáján. Lásd: [link]
7/14 anonim válasza:
Borzalmas név egy magyar kislánynak.
8/14 anonim válasza:
De ők legalább nem oltogatják a saját mutterjukat egyes kérdéseknél, igaz QueenRavenna ? XDDD
9/14 anonim válasza:
Pinkó bemásolta azt a linket, amit előtte ketten is bemásoltak... Köszönjük!
10/14 anonim válasza:
Lehet még nem tűnt fel, de nem attól lesz egy gyerek különleges (egyedi), hogy minél hülyébb nevet adunk neki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!