Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti a lányotok mellett...

Anyukák! Ti a lányotok mellett állnátok, ha terhes lenne?

Figyelt kérdés
18 éves
2013. jún. 20. 14:22
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
7%
Na...már hirtelen nem a barátod akinek ellehetsz a lakásán a pénzéből? :O
2013. jún. 22. 15:08
 42/47 anonim ***** válasza:
73%
Hú mennyi mocsok ember van itt,jó érzés,hogy így beszéltetek szegény lánnyal?? undorító
2013. jún. 22. 15:40
 43/47 A kérdező kommentje:

Ez az utolsó hozzászólásom!!!

Mert már elegem van, hogy bármit írok minden ki van forgatva.

Miért lenne a barátom???

Több mint 3 éve vagyunk együtt, megkérte a kezem, kiderült hogy daganata van mindenben mellette voltam, ápoltam.

Azt mondta költözzünk össze. Mindenkivel össze vesztem miatta mert úgy éreztem ő az igazi és komolyan gondolja minden egyes szavát.

Ő nem akart védekezni, naiv és hülye idióta felelőtlen voltam amikor bele mentem.

Amikor meg teherbe esek szarba vagyok hagyva és rögtön én vagyok mindenért hibás??

Hát nem kérek ebből... És bánom hogy miatta nem jelentkeztem arra az egyetemre ahová szerettem volna menni, de még remélem úgy hozza a sors sikerül átmennem.

2013. jún. 22. 15:43
 44/47 anonim ***** válasza:
40%

Ha jól értem...

15 évesen felszedett téged egy 22 éves pali. Oké, pedofil, neked meg bejött, mert apakomplexusod van, érthető.

MEGKÉRTE A KEZEDET????????????????????? Na ez már mondjuk elég beteg ennyi idősen...

Ezután... NEM VÉDEKEZTETEK ÚGY HOGY NEKED SEMMI MEGÉLHETÉSED VAGY KERESETED ÉS CSODÁLKOZTÁL HOGY TEHERBE ESTÉL????

És most akkor ez mégis kinek a hibája, ha nem a tiéd??!!! Az első pár oldal után még egy egészen felelősségteljes, normális lánynak tartottalak az alapján, hogy a dolgokról vélekedsz, de egyre ment ez lefele a lejtőn...

most meg kiderül, hogy csak egy idétlen kislány vagy, aki nem védekezik, mert a pedofil fiúkája azt mondta, aztán meglepődik, hogy ha sperma jut a méhébe akkor megtörténik a fogamzás?? Mert b*szki mit gondoltál, majd pillangók repülnek ki onnan???!!! És utána még úgy gondolod, hogy ezért NEM te vagy a felelős???? Talán pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy védekezés nélkül kezelgessenek???!!! Állítsál már magadon és VÁLLALD A FELELŐSSÉGET A TETTEIDÉRT!!! Mert van mit!! Az eszem megáll...

2013. jún. 22. 16:15
 45/47 A kérdező kommentje:

Nem 15 évesen kérte meg a kezem hanem 18...

Gőzöd nincs róla h mi miért van úgyhogy jobb lenne ha befognád

Én nem azt kértem, hogy undorító módon írjátok le a véleményeteket, hanem egy teljesenmás kérdést tettem fel.

De hát ennyit az értelemről, más meg engem kritizál...

2013. jún. 22. 16:36
 46/47 anonim ***** válasza:
19%
Az egyik kommentedben milyen exedről beszéltél ???? Most kivel vagy együtt vagy mi van ? :D
2013. jún. 22. 16:37
 47/47 anonim ***** válasza:
ha terhes lenne az egyszem lányom aki nincs 18 éves megtartanám babát és lányomal elebszélgetnék,támogatnám,segitenék lányomnak
2021. szept. 14. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!