Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti a lányotok mellett...

Anyukák! Ti a lányotok mellett állnátok, ha terhes lenne?

Figyelt kérdés
18 éves
2013. jún. 20. 14:22
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
68%

Azt egyébként honnan veszed, hogy bár nem is éltek együtt, meg -állítólag a szülei miatt- nem is akarja a "párod" ezt a gyereket, de majd veled marad?

És ha a párod lelép és csak azt a kötelező havi húszezer gyerektartást adja majd, akkor nem anyukádnak kellene eltartani téged babástul? Mit gondolsz milyen munkahelyre fogsz majd kelleni mondjuk húszévesen szakma nélkül, tapasztalat, nélkül, egyedülálló anyaként? Melyik huszonéves srácnek kellesz majd kisbabával? Te nem az abortuszba, hanem a szülésbe fogsz tönkremenni, majd meglátod és rántod magaddal az anyukád és a kisbaba életét is...

?

2013. jún. 20. 16:35
 22/47 anonim ***** válasza:
52%
Persze, hogy mellette állnék bár baromira elkeserednék, és nem lennék boldog az biztos.
2013. jún. 20. 16:48
 23/47 anonim ***** válasza:
66%
A 16:35-ösnek igaza van. Álomvilágban élsz, ideje lenne felébredni. A fenét nem érdekel, hogy milyen érettségid van, se szakmád, se tapasztalatod, se jövedelmed. Mégis mit akarsz az élettől? Milyen kicsi lelki támogatás kell anyádéktól? azzal akarod etetni magatokat? Abból akarsz albérletet fizetni, rezsit, ruhát, meg mindent? A pasid meg elég rendesen benne hagyott a szószban. Mese habbal, hogy a szüleid miatt nem akarja a gyereketeket, pusztán nem tudja szemedbe mondani az igazságot: esze ágában sincs 25 évesen babázni...Szép kis kilátások szegény gyereknek...
2013. jún. 20. 17:54
 24/47 anonim ***** válasza:
44%

Ha az én lányom lennél, akkor 200%-ban támogatnálak, hogy meg tudd tartani.

Viszont se isten, se ember nem mentené meg a pasidat, ha a tíz körmöm közé kaparintom. Amikor megcsinálta, felelősséget vállalt érte! Nincs olyan, hogy "ez csak a lány gondja".

Az ő szülei mit szólnak? Támogatnának, hogy fel tudd nevelni? Elvégre az unokájukról van szó!

Azért nehéz helyzet, mert nem úgy álltok oda, hogy ketten a pároddal, kézen fogva, bejelenti mint örömhírt, hogy "Gratulálunk, nagyszülők lesztek!" Normális esetben ez így zajlik.

Egyedül kell elmondanod, hogy terhes lettél, a párod meg nem akarja megtartani. Így már gáz...

És ez egyedül a pasi hozzáállásán múlik. Egyedülálló anyának lenni semmilyen életkorban nem örömmámor.

2013. jún. 20. 19:00
 25/47 A kérdező kommentje:

Az első félévet még megtudnám csinálni fősulin, halasztanék fél évet aztán levelezőre járnék. Ha más nem keresztanyu vagy uncsim addig tudna a kicsire vigyázni. Így mire oviba megy rögtön el tudok kezdeni dolgozni. (olyan szakma h tényleg biztos)

Nagyon nehéz lesz minden tudom és azt is tudom rengetegen el fognak ítélni és támadni fognak a döntésemért épp úgy mint itt.

A párom szülei talán jobban fognak majd hozzám állni mint anyáék, sőt az apukája még örülni is fog.

Köszönöm a válaszokat!!!

Többet nem magyarázkodok, úgyis mindenkinek más a véleménye és másképp áll a dolgokhoz.

Mindenkinek nagyon boldog és gondtalan életet kívánok!!!

2013. jún. 20. 19:18
 26/47 anonim ***** válasza:
63%
Mellette állnék biztosan semmit sem erőltetnék rá.
2013. jún. 20. 19:43
 27/47 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarlak elkeseríteni de az egyetemek 90%-ba nem lehet halasztani első évbe, szóval kérdez rá majd beiratkozás előtt.ű
2013. jún. 20. 19:44
 28/47 anonim ***** válasza:
49%
Anyukádnak,unokatesódnak meg a keresztanyádnak szülsz gyereket. Az szép.
2013. jún. 20. 20:44
 29/47 anonim ***** válasza:
80%
Én írtam az abortuszt. Nem bántam meg. Nem volt könnyű, de ez volt az ésszerű. Egy egész családot tettem volna tönkre ha a gyereket választom. Tönkrementek volna a szüleink, a párom és én is. Ez a gyereknek se lett volna jó. Nem mondom, hogy tapsikoltam örömömben, de keservesebb lett volna megszülni és felnevelni.
2013. jún. 20. 21:14
 30/47 anonim ***** válasza:
54%

Mellette állnék ha meg akarja tartani, de tisztáznám, hogy nem másnak, hanem magának szülte a gyereket. Vagyis kötelessége mindent megtenni a gyerek felneveléséért. Ha tanulni akar, akkor segítem ahogy tudom, de amint tud, a gyerek megy bölcsibe, ő meg keressen munkát. Egy jó érettségi a mai világban semmit nem ér. A munkaerő piacon az anyuka az olyan, mintha leprás lenne, egy 20 éves, munkatapasztalat, használható szakma nélküli anyukáért nem fognak kapkodni. Apuka meg vegye ki a részét a nevelésből és a gyerek ellátásából.

De azért nagyon nem korrekt, hogy azt várod, hogy csak kicsit kellene anyagilag segíteni. Nem a kötelessége!! te és a barátod csináltátok a gyereket, arra kell bevállalni, hogy TI tartsátok el.

2013. jún. 21. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!