Anyukák! Ti a lányotok mellett állnátok, ha terhes lenne?
Ha határozottan meg akarja tartani és a fiú is, akkor igen. Elméletben.
Gyakorlatilag 3 gyerekem van, amikor a lányom 18 lesz a fiúk 15 és 13 évesek - hát, 3 kamasz meg egy csecsemő anyagilag és érzelmileg is eléggé fárasztó, hogy finoman fogalmazzak.
Plusz ugye ha a lány tanulni akar, ki lesz napközben a gyerekkel? A férjem sajnos nem keres úgy, hogy egyedül eltartson 6 embert, így én nem tudok felmondani.
Remélem, sosem kerülök ilyen helyzetbe.
Nem hiszem, hogy van választásod. Hosszú távon te veszíted a legtöbbet: a lányodat és az unokádat.
Megelőzni lehetett volna, most már változtatni nem lehet, megtörtént. Ebből a helyzetből kell a lehető legjobban kijönnötök.
Röviden: igen.
Hát attól függ, miben!
Nem repesnék a boldogságtól, ha meg akarná tartani a gyereket, de nyilván mellette állnék (mi mást tehetnék?!). Azt azonban mindenképpen bebiztosítanám, hogy amíg otthon van a gyerekkel érettségizzen le és levelezőn tanuljon ki valamilyen használható szakmát is és ha lehet mellette egy nyelvet sem ártana, mert a későbbiekben NAGYON nehéz lesz az élete (munkakeresés, a gyerek egyedüli eltartása egy magyar átlagfizetésből, lakhatás ha külön szeretne költözni...), és erre muszáj felkészülnie!
Köszönöm a válaszokat!
Én vagyok a 18 éves lány, ma fogom elmondani anyának.
Tegnap szereztem meg az érettségi
bizonyítványt 4-5ös lett mind és nyelvvizsgám is van.
A baba apukája dolgozik, 7 évvel idősebb nálam de a szülők miatt nem szeretné a gyereket.
Ha anya mellettem állna akkor nem kellene eltartania minket max egy picit besegíteni anyagilag de leginkább lelki támogatásra lenne szükségem.
Szia :-)
akármi is történt, várjátok NAGY-NAGY SZERETETTEL a kis jövevényt, ha már egyszer Ő ugy döntött, hogy a Ti családotokat választotta :-)
Soha ne éreztessétek vele!!!!!!!!!!!, hogy Ő csak "ugy jött". Későbbiekben komoly problémák lehetnek belőle.
Én lányom lenne, lehet, hogy elsőre elborulna az agyam jól leszidnám, de PERSZE, HOGY MELLÉ ÁLLNÉK!!!!!
Üdv. :_)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!