Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Ti a lányotok mellett...

Anyukák! Ti a lányotok mellett állnátok, ha terhes lenne?

Figyelt kérdés
18 éves
2013. jún. 20. 14:22
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
83%

Ha határozottan meg akarja tartani és a fiú is, akkor igen. Elméletben.

Gyakorlatilag 3 gyerekem van, amikor a lányom 18 lesz a fiúk 15 és 13 évesek - hát, 3 kamasz meg egy csecsemő anyagilag és érzelmileg is eléggé fárasztó, hogy finoman fogalmazzak.

Plusz ugye ha a lány tanulni akar, ki lesz napközben a gyerekkel? A férjem sajnos nem keres úgy, hogy egyedül eltartson 6 embert, így én nem tudok felmondani.

Remélem, sosem kerülök ilyen helyzetbe.

2013. jún. 20. 14:27
 2/47 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Az én vérem.
2013. jún. 20. 14:27
 3/47 anonim ***** válasza:
75%
Ki álljon mellé, ha nem az anyja?
2013. jún. 20. 14:29
 4/47 anonim ***** válasza:
58%
Mindenképp, ha felelősségteljes és érett lenne. Nekem van egy ismerősöm akinek a lánya már a 3. gyereket várja, valamennyit a szülei nevelnek, mert "megunja" őket. Na ilyen esetben kemény lennék és nem. Bár ugye az unokám nem tehet róla.
2013. jún. 20. 14:29
 5/47 anonim ***** válasza:
43%
Teljes mellszélességgel támogatnám őt!
2013. jún. 20. 14:31
 6/47 anonim ***** válasza:
65%

Nem hiszem, hogy van választásod. Hosszú távon te veszíted a legtöbbet: a lányodat és az unokádat.

Megelőzni lehetett volna, most már változtatni nem lehet, megtörtént. Ebből a helyzetből kell a lehető legjobban kijönnötök.

Röviden: igen.

2013. jún. 20. 14:32
 7/47 anonim ***** válasza:
77%

Hát attól függ, miben!

Nem repesnék a boldogságtól, ha meg akarná tartani a gyereket, de nyilván mellette állnék (mi mást tehetnék?!). Azt azonban mindenképpen bebiztosítanám, hogy amíg otthon van a gyerekkel érettségizzen le és levelezőn tanuljon ki valamilyen használható szakmát is és ha lehet mellette egy nyelvet sem ártana, mert a későbbiekben NAGYON nehéz lesz az élete (munkakeresés, a gyerek egyedüli eltartása egy magyar átlagfizetésből, lakhatás ha külön szeretne költözni...), és erre muszáj felkészülnie!

2013. jún. 20. 14:36
 8/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én vagyok a 18 éves lány, ma fogom elmondani anyának.

Tegnap szereztem meg az érettségi

bizonyítványt 4-5ös lett mind és nyelvvizsgám is van.

A baba apukája dolgozik, 7 évvel idősebb nálam de a szülők miatt nem szeretné a gyereket.

Ha anya mellettem állna akkor nem kellene eltartania minket max egy picit besegíteni anyagilag de leginkább lelki támogatásra lenne szükségem.

2013. jún. 20. 14:43
 9/47 gömbicica ***** válasza:
8%

Szia :-)

akármi is történt, várjátok NAGY-NAGY SZERETETTEL a kis jövevényt, ha már egyszer Ő ugy döntött, hogy a Ti családotokat választotta :-)

Soha ne éreztessétek vele!!!!!!!!!!!, hogy Ő csak "ugy jött". Későbbiekben komoly problémák lehetnek belőle.

Én lányom lenne, lehet, hogy elsőre elborulna az agyam jól leszidnám, de PERSZE, HOGY MELLÉ ÁLLNÉK!!!!!

Üdv. :_)

2013. jún. 20. 14:44
 10/47 anonim ***** válasza:
87%
Mellettem állt, bár én abortusz mellett döntöttem, abban is támogatott. Mi tanultunk, nem volt jövedelmünk, ők pedig épp anyagi hullámvölgyben voltak, ha ide szültem volna a nyakukra egy gyereket kb. elvitték volna a házat a fejünk felől, ezt meg nem akartam. De tudom, hogy támogatott volna, ha megtartom is, legfeljebb minden éjszaka álomba sírja magát a helyzetünk miatt.
2013. jún. 20. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!