Anyukák! Ti a lányotok mellett állnátok, ha terhes lenne?
Nem bántad meg az abortuszt?
Nem vagyok abortusz ellenes, de én nem bírnám ki. Tönkre mennék az biztos.
"A baba apukája dolgozik, 7 évvel idősebb nálam de a szülők miatt nem szeretné a gyereket. "
Tessék? A 25 éves "párodat" még a szülei befolyásolják?! Csak azt ne mondd, hogy ők is tartják el...
Egyébként figyelj, ha akarod a babát, akkor tartsd meg, de készülj fel arra, amit írtam! Képezd magad, amíg megteheted, a baba mellett, mert nehéz időtök lesz, ha majd munkába kell állnod egyszer. Sok elutasítást fogsz kapni a kicsi miatt, ezért is kell minél jobb végzettség, hogy legyenek lehetőségeid. De ha úgy gondolod, meg tudsz birkózni ezzel, akkor hajrá!
Majd írd meg, anyukád mit szólt!
anyukám(ő 42 éves én 21) közölte velem, hogy ne merjek még gyereket vállalni, mert még nem akar nagymama lenni :D , habár a párom szülei meg már eléggé nagyszülő korban van.
szóval ha nem volt ilyen megnyilvánulása és érettnek tartjátok magatokat a feladatra és nem az lesz, hogy leadod a gyereket, mert neked nincs rá türelmed stb és lenne is miből megélnetek, akkor nem hiszem, hogy félned kéne.
Nem a szülei tartják el. Dolgozik és külön háza van, inkább az én szüleimtől tart. Leginkább apától.
A probléma h volt már rá eset h nem jött meg és anya rögtön elvitt nőgyógyászhoz, de kiderült h "csak" ciszták.
És mikor még nem is tudott semmit akkor ordított h megyünk abortuszra. Akkor 17 éves voltam, most majdnem 19. Nyilván nem sok minden változott.
Tudom, hogy a korom alapján még azt mondjátok gyerek vagyok, sőt inkább amiatt mert felelőtlen voltam.
Meg is értem aki ezt írta. Viszont abban biztos vagyok h ha csak egy kevés segítséget kapok főleg lelkileg akkor fel tudom nevelni a kicsit.
A szüleim 41 évesek a párom szülei
pedig 45-50 évesek.
"kis jövevényt, ha már egyszer Ő ugy döntött, hogy a Ti családotokat választotta"
Hogy lehetsz ilyen hülye? Akkor jött létre a magzat, amikor a megtermékenyített petesejt elkezdett osztódni. Nem "választott" senki senkit.
Ilyen esetben nem, mint a tiéd.
Már megbocsáss, a te eseted is klasszikus: hiába vagy szorgalmas, színötös vagy majdnem színötös, semmire sem mégy vele, mert idő előtt begyűjtesz egy kölyköt, akit nyílván az apja sem akar még. Szeretethiány miatt összeszedtél egy náladnál sok évvel idősebb pasit (ami maga is messze áll még a valódi felnőttségtől valószínűleg), amiért is csókoltatom a kedves édesanyukádat és apukádat.
Ha az én lányom tenne ilyet, akkor - mivel 18 elmúlt és azt tesz, amit akar - én magamban keresném először a hibát, hogy mit tettem, vagy tehettem, aztán elbeszélgetnék a lánnyal, és MINDENKÉPPEN azt javasonám, hogy vetesse el a gyereket.
Ha nem teszi, nem állnék mellé. Lehet megkövezni, de nekem ez a véleményem.
Elvből nem tudnék abortuszra menni, ha én esnék teherbe. Az már az én élő gyerekem, amint megfogant!
Pont így az unokám is. Tehát én biztosan nem javasolnám a gyerekemnek az abortuszt. Ha ő azt mondaná, akkor sem örülnék, de az ő döntése, természetesen 18 éves kor előtt is.
Anyád viszont más tészta. Lehet, hogy egy év után másképp gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!