Nem érdekli a szüleimet ekcémám, vagy túl sokat kérek?
Hiába kértem már többször, hogy ne illatosított wc-papírt vegyenek, hanem simát, mert kirepedezik tőle a bőröm.. A nemi szervem és a fenekem is ekcémás.. Nagyon kellemetlen :(
Szappanból is a babát veszik, ami a legrosszabb összetételű, tele van olyan anyagokkal, amikre allergiás vagyok. Mondtam, hogy menjünk el együtt nézni olyat, ami jó nekem, de neem mert az biztos 5000 ft-ba kerül... Pedig van ugyanolyan árban, mint a baba, de nem veszik meg nekem, mert "ne hisztizzél már"
A kezem olyan, mintha rohadna. Van, hogy gennyes a kezem, olyan durva a helyzet. Hiába használtam rá szteroidos krémet, mikor folyton irritálják ezek az anyagok.
Anyagilag sem állunk rosszul, az sem lehetne kifogás.. De nekik ez csak hiszti. Én meg egyre rosszabbul érzem már magam, ebben az időben kesztyűvel sem tudom már takargatni a kezemet, a buszon úgy bámulják, mintha leprás lennék..
Sajnállak,nem értem egyes embereknek minek gyerek,ha még azzal se törődnek ha beteg.:(
Nekem is évekig volt kiskoromba ekcémám , a szüleim még kenőcsöt se vettek, orvoshoz se vittek.
A végén magától elmúlt,de olyan hegesen gyógyult a karhajlatomban(kicsi voltam,viszketett,én meg vakartam,annyit se mondtak,hogy nem szabad),hogy azóta is rejtegethetem huszonévesen,mert ha meglátják azt hiszik lőttem magam.Tényleg olyan, mint egy heroinosnak,úgy néz ki,mint sok tűszúrás.Jó párszor kérdeztek már rá,voltak-e drogproblémáim én meg mentegetőzhetek,elég kellemetlen.Épp azért ha tehetem inkább takarom.És ezek már sose fognak begyógyulni. :S
Szóval ez elég komoly dolog lehet,tényleg próbálj valahogy hatni rájuk...
Sok szerencsét!
Ha ez nem kamu, akkor szólj egy tanárodnak, az iskolaorvosnak vagy egy szomszédnak, hogy segítsen.
Ha a szomszéd gyerek ilyen kéréssel jönne hozzám, szó nélkül segítenék neki.
Sokszor jártam bőrgyógyásznál, de minek menjek már, ha nem tudom kiváltani a krémeket? Nem adnak rá pénzt, ők meg nem váltják ki.
A fürdetőkrémet kb fél évig vették nekem régen, aztán már az is "túl drága" lett. Gondolom megunták, hiszen ez "csak hiszti" ...
Lehet baromságokat mondok,de sajnos nem vagyok ebben jártas,de gyámügyhöz,gyermekvédelmisekhez vagy kikhez nem tudnál fordulni? Elvégre a szüleid az egészségedet veszélyeztetik azzal,hogy 1.: nem kapod meg a szükséges gyógyszereket,2.: alap dolgokban sem segítenek,pedig csak annyi lenne,hogy nem azt a márkát vennék meg,hanem olyat,ami jó neked is.
Legjobb barátom ekcémás,elmesélte,hogy az orvos hogyan vázolta fel a betegség tüneteit és fázisait,szóval ez igenis komoly dolog,nem csak egy egyszeri megfázás!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!