Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem érdekli a szüleimet...

Nem érdekli a szüleimet ekcémám, vagy túl sokat kérek?

Figyelt kérdés

Hiába kértem már többször, hogy ne illatosított wc-papírt vegyenek, hanem simát, mert kirepedezik tőle a bőröm.. A nemi szervem és a fenekem is ekcémás.. Nagyon kellemetlen :(

Szappanból is a babát veszik, ami a legrosszabb összetételű, tele van olyan anyagokkal, amikre allergiás vagyok. Mondtam, hogy menjünk el együtt nézni olyat, ami jó nekem, de neem mert az biztos 5000 ft-ba kerül... Pedig van ugyanolyan árban, mint a baba, de nem veszik meg nekem, mert "ne hisztizzél már"

A kezem olyan, mintha rohadna. Van, hogy gennyes a kezem, olyan durva a helyzet. Hiába használtam rá szteroidos krémet, mikor folyton irritálják ezek az anyagok.

Anyagilag sem állunk rosszul, az sem lehetne kifogás.. De nekik ez csak hiszti. Én meg egyre rosszabbul érzem már magam, ebben az időben kesztyűvel sem tudom már takargatni a kezemet, a buszon úgy bámulják, mintha leprás lennék..

2013. máj. 30. 15:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Akkor kapják be. Elnézést... És a WC papír tekeréses, rongálásos módsz

erre mit mondasz? :D

2013. máj. 30. 15:46
 12/31 anonim válasza:
100%
Nagyon sajnálom, nem tudok mit mondani, semmi ötletem sincs, ha velük ennyire nem lehet beszélni.Kívánom, hogy legyél jobban!
2013. máj. 30. 15:46
 13/31 anonim ***** válasza:
19%
hány éves vagy? nem mersz egyedül orvoshoz menni?
2013. máj. 30. 15:48
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz... Ne kenőcsöt, hanem gyógyszertári tusfürdőt, sampont irass fel...talán azt megveszik(olcsóbb mint a baba)
2013. máj. 30. 15:49
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

13:37-es vagyok.

Amikor a legdurvább a helyzet, mutasd meg nekik, fényképezd le, hátha ez segít... Nekem sincs ötletem...

2013. máj. 30. 15:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tényleg így van, én lehet, hogy megpróbálkoznék valami gyermekjóléti szolgálattal.... Hátha.
2013. máj. 30. 15:52
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

[link]

mutasd meg nekik ezt a cikket

2013. máj. 30. 15:55
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy bőrgyógyászt,ő majd ír rá receptet,azt mutasd meg a szüleidnek.Talán akkor észbe kapnak.Egyébként ha elhanyagolják,az ekcémának igen súlyos szövődményei lesznek,elterjed az egész testen,iszonyúan fog kinézni a bőröd.Saját tapasztalat.
2013. máj. 30. 16:00
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak :(. Hogy egy szülő ennyire ne legyen képes semmit se tenni a gyereke egészségéért... én a helyedben megmondanám nekik, hogy szar szülők.

A dolog másik oldalát nézve - esetleg megpróbálhatod eladni a felesleges cuccaidat neten, abból lehet, összejön annyi, hogy néha-néha tudj magadnak venni érzékeny bőrre való tusfürdőt, WC-papírt stb.

2013. máj. 30. 16:01
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hány éves vagy, de ez elég komoly betegség! Én azt tanácsolom, hogy akár a háziorvosodat, akár a bőrgyógyászodat kérd meg, hogy magyarázzák el szüleidnek, hogy ez micsoda komoly probléma, akkor talán felfogják!
2013. máj. 30. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!