Mit tegyek, hogy ne veszítsem el a fiamat?
A férjemmel a kapcsolatunk megromlott annyira, hogy elköltöztem otthonról, mert már nem bírtam elviselni a goromba, megalázó, arrogáns viselkedését. Sajnos, a 22 éves fiam maradt a férjemmel a lakásban. A fiammal a kapcsolatunk mindig jó volt, nagyon szeretett, és egy udvarias, tisztelettudó fiú. Sajnos, most nem lehetek mellette, és a férjem annyira ellenem neveli, illetve olyan hatással van rá, hogy már a telefont se veszi fel, ha hívom. Nem mondja meg mi a baja, hiába kérdezem. Ha igazán szeretné a férjem a fiamat, nem tiltaná tőlem, nem akadályozná meg, hogy találkozhassak vele.
Sosem volt a fiammal konfliktusom, nem veszekedtünk, nem értem mi történt vele? Attól félek, megtanulja a rossz mintát és a nőkkel való viszonyában is kárt tesz azáltal, hogy az édesanyját becsmérli. (hozzáteszem: igazságtalanul).
Nem tudom, mit tegyek, hogy ismét jó legyen a kapcsolatom a fiammal?
Egy 22 éves felnőtt embert már nem lehet se nevelni, se ilyen szinten befolyásolni.
Ha nem akar látni, beszélni veled, akkor kár a férjedre fogni, fogadd el, hogy a fiad döntése.
De, lehet befolyasolni, ha a fiad nem egy eros jellem. Eros akaratu. Ezt nem sertesnek szanom, szamomra ez a jelzo nem pejorativ.
Sajnos nem tudsz mit tenni, turelmesen varnod kell, h "lehulljon a lepel"...
Es ha rajon, h hibazott, ott lenni mellette.
A becsmerlest azt hogyan kell erteni?
'ellenem neveli'
Jesszus! 22 éves! Nem tűnt fel???
Látom, nethasználó vagy.
A fiadnak is minden bizonnyal van 22 évesen e-mail-címe, esetleg mobiltelefonja. Miért nem közvetlenül őt keresed ezen szeméyles elérhetőségein, miért a laksába telefonálsz, ahol tudod, hogy nem ő veszi fel a telefont?
Én biztos vagyok benne, hogy az én 19 éves fiamat nem lehetne ellenem nevelni.De azt is tudom, ha az apjával szétmennénk, és én Őt otthagynám, az baromira fájna Neki.
Szerintem Nálatok is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!