Mit gondoltok erről? Ki a hibás?
Figyelt kérdés
Egy régi kérdés kapcsàn fogalmazódott meg ez bennem. A gyereket bàntjàk az iskolàban napi szinten, de a szülő nem tesz semmit, sőt, a gyereket hibàztatja, hogy biztosan cukkolja a tàrsait.
Velem édesanyàm csinàlta ezt, hiàba mondtam el neki bàrmit, én jöttem ki negatívan, az lett a vége, hogy akàrmi volt, megoldottam úgy, ahogy tudtam, neki nem szóltam, mert úgy is csak kaptam volna azért is...normàlis ez?
2013. ápr. 19. 12:10
11/13 A kérdező kommentje:
Ma 15:09
jaja, ugyanezt kaptam én is. Egyedül egy osztàly vagy egy erősebb ellen, azért nem mindegy. Én nem voltam lànyként se nagypofàjú, se erős, épp ezért, mert le voltam sz@rva.
2013. ápr. 19. 17:37
12/13 anonim válasza:
A szülő a hibás egyértelműen, mert azt mondta hogy még a gyerek a hibás. Én anyám szórakozásból még jól be is égetett párszor és a többiek előtt röhögött rajtam, hogy mekkora nyomorék vagyok. Utána meg sírt hogy mért nem mondok el neki semmit. A leggyengébbet mindig piszkálni fogják de legalább a szülőnek lenne annyi esze hogy bátorítja és nem még ront is a helyzeten.
13/13 anonim válasza:
Igen utolsó,végül is mindenkinél bepróbálkoznak a gyerekek,aztán,ha látják,hogy félelemmel és visszahúzódással reagál és nincs mögötte senki,aki megvédje és kiáll mellette,arra sajnos rászállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!