Veszekedések a TV miatt. Mit gondoltok erről?
Teljesen átérzem a helyzetedet.
Az én férjem is ilyen. Nem élhet tv nélkül. Emeleten nőtt fel, míg én kertesben. Ha ellátogatunk anyumékhoz, ott sem jön ki a kertbe - max annyira, hogy megállapítsa: meleg van, fúj a szél, hideg van stb. - ül bent a tv előtt. Mert nézni mindig van mit.. sport mániás.
Náluk meg egész nap megy a tv, de nincs hova menekülni előle.
Van már gyermekünk is. Annyira próbálom óvni a tv-től, de nagyon nehéz. Főleg, hogy a férjemnek gyakran az az első ha hazaértünk, hogy bekapcsolja a tv-t vagy a gépet.. a kicsi leöltöztetése persze ráér.
Jajj még valami: egyik nap hajnal 4kor arra ébredtem, hogy megy a tv. Pedig szóltam neki elalvás előtt hogy kapcsolja ki. De ő úgy érzi korlátozom ezzel.. és szerinte nem a tv miatt ébredtem fel, hiszen 4ig aludtam.. -.-
ez azért durva. engem is iszonyatosan bosszant az a zúgás, ami a tv-ől jön, ha be van kapcsolva. nálunk nincs is készülék.
van 2 laptop, mindenki a sajátján szöszmötöl, néha nézünk filmeket, sőt, nekem elalváshoz kell valami kis zaj, mert nyomaszt a csend olyankor, de amúgy napközben, ha csak netezek, akkor imádom, h nem zúg semmi, tudok figyelni arra, amit olvasok, nézegetek, semmi nem vonja el a figyelmem.
a párommal ennek köszönhetően sokat beszélgetünk, amikor valami eszünkbe jut, akkor nem kell se lehalkítani, se kikapcsolni semmit, csupán mondani, mondani és hallgatni a másikat :) ja, és immáron 4 éve élünk együtt, de mindig van téma :)
Pedig meg kell eggyeznetek, előbb-utóbb.
Szerencsére mi egyetértettünk: nincs tévénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!